LASTİK İŞ
ismail

ÜLKÜCÜLER SOKAKTA ANDIMIZI OKUDU

Gündem 27.10.2018 - 10:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÜLKÜCÜLER SOKAKTA ANDIMIZI OKUDU

Ülkü Ocakları Gölcük İlçe Başkanı Tuncay Cabar ve ülkücüler, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Bilal Çakır ile birlikte Ülkü Ocağı İlçe Binası aşağısı, Vakıf Bank önünde bir araya gelerek hep bir ağızdan Andımızı okudular.

Ülkü Ocakları Gölcük İlçe Başkanı Tuncay Cabar ve ülkücüler, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Bilal Çakır ile birlikte Ülkü Ocağı İlçe Binası aşağısı, Vakıf Bank önünde bir araya gelerek hep bir ağızdan Andımızı okudular.  Ülkücülere vatandaşlardan destek geldi. ANDIMIZI OKUDU Cabar yaptığı açıklamada Andımız okuyarak şunları söyledi: “”Türküm, doğruyum, çalışkanım. İlkem, küçüklerimi korumak, büyüklerimi saymak, yurdumu, milletimi, özümden çok sevmektir. Ülküm, yükselmek, ileri gitmektir. Ey büyük Atatürk! Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim. Varlığım Türk varlığına armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene ! Hiç kimse andımızı silemeyecek. Andımız Türk’tür, gençliğe örnektir. Biz ilelebet Türk olacağız” dedi.
Ülkü Ocakları Gölcük İlçe Başkanı Tuncay Cabar ve ülkücüler, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Bilal Çakır ile birlikte Ülkü Ocağı İlçe Binası aşağısı, Vakıf Bank önünde bir araya gelerek hep bir ağızdan Andımızı okudular.

Ülkü Ocakları Gölcük İlçe Başkanı Tuncay Cabar ve ülkücüler, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Bilal Çakır ile birlikte Ülkü Ocağı İlçe Binası aşağısı, Vakıf Bank önünde bir araya gelerek hep bir ağızdan Andımızı okudular.  Ülkücülere vatandaşlardan destek geldi.

ANDIMIZI OKUDU

Cabar yaptığı açıklamada Andımız okuyarak şunları söyledi: “”Türküm, doğruyum, çalışkanım. İlkem, küçüklerimi korumak, büyüklerimi saymak, yurdumu, milletimi, özümden çok sevmektir. Ülküm, yükselmek, ileri gitmektir. Ey büyük Atatürk! Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim. Varlığım Türk varlığına armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene ! Hiç kimse andımızı silemeyecek. Andımız Türk’tür, gençliğe örnektir. Biz ilelebet Türk olacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.