LASTİK İŞ

ULUSLARARASI GENÇ DERNEĞİ İFTAR VERDİ

12.06.2017 - 16:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ULUSLARARASI GENÇ DERNEĞİ İFTAR VERDİ

Uluslararası Genç Derneği Kocaeli İl Temsilciliği tarafından Gölcük Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulunda iftar yemeği düzenledi.

Uluslararası Genç Derneği Kocaeli İl Temsilcisi Hamiyet Özdemir, burada yaptığı açıklamada, yardım toplamak amacıyla iftar yemeği düzenlediklerini belirtti. Özdemir, şunları söyledi:  "Dünya Bizi Bekliyor projesi kapsamında 5 gönüllü Gana'ya gidiyor. Gana Cumhuriyeti'nde su kuyusu açılışı ve kütüphane inşası ile Kur'an-ı Kerim'in dağıtımını yapacaklar. Bu hayırların gerçekleşmesi amacı ile iftar yemeğini düzenledik. Dünya genelinde Müslüman kardeşlerimize yardımda bulunmaya devam edeceğiz. Bu akşam da bu güzel ortamda toplanan gelirinin birçok yarayı saracağından inanıyoruz." Okul müdür yardımcısı Necip Özdemir de organizasyona ev sahipliği yapmaktan büyük onur ve mutluluk duyduklarını kaydetti.
Uluslararası Genç Derneği Kocaeli İl Temsilciliği tarafından Gölcük Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulunda iftar yemeği düzenledi.

Uluslararası Genç Derneği Kocaeli İl Temsilcisi Hamiyet Özdemir, burada yaptığı açıklamada, yardım toplamak amacıyla iftar yemeği düzenlediklerini belirtti.

Özdemir, şunları söyledi:  "Dünya Bizi Bekliyor projesi kapsamında 5 gönüllü Gana'ya gidiyor. Gana Cumhuriyeti'nde su kuyusu açılışı ve kütüphane inşası ile Kur'an-ı Kerim'in dağıtımını yapacaklar. Bu hayırların gerçekleşmesi amacı ile iftar yemeğini düzenledik. Dünya genelinde Müslüman kardeşlerimize yardımda bulunmaya devam edeceğiz. Bu akşam da bu güzel ortamda toplanan gelirinin birçok yarayı saracağından inanıyoruz."
Okul müdür yardımcısı Necip Özdemir de organizasyona ev sahipliği yapmaktan büyük onur ve mutluluk duyduklarını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.