LASTİK İŞ

ÜMİT DENİZ'E DEVLET YARDIM ELİNİ UZATTI

07.09.2018 - 10:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÜMİT DENİZ'E DEVLET YARDIM ELİNİ UZATTI

Şeker hastalığı nedeni ile ayak parmaklarını ve ayağının bir kısmını kaybeden 45 yaşındaki Ümit Deniz’e Devlet sahip çıktı.

45 yaşındaki Ümit Deniz Gölcükspor aşığı bir taraftar. Kısa süre önce imam nihakı ile evlendi. Resmi nikah işleri sırasında eşi aniden geçirdiği kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan eşi kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Ümit Deniz ise 26 yaşında iken şeker hastalığa yakalandı. Hastalığından dolayı sürekli hastanede tedavi görüyordu. Eşinin ölümünden sonra yaşadığı üzüntüyle birlikte sol ayak parmaklarında çıkan yaralar kangrene çevirdi. Sol ayak kademe kademe kesilerek ayağın yarısı kesildi. Sağ ayağındaki parmakları da kesildi.  KANGREN OLDU Yaşadığı üzüntüyü dile getiren Ümit Deniz şu açıklamayı yaptı. Deniz; “Ben 26 yaşımda şeker hastalığına yakalandım. Bu hastalık tedavisini görürken kısa bir önce imam nikahı ile evlendim. Resmi nikah hazırlığını yaptığım süre içinde eşim ani bir kalp krizi sonucunda yaşamını yitirdi. Eşimin ölümü beni derinden sarstı. Bu üzüntüden dolayı sol ayak parmaklarımda yara çıktı. Yaralar iyileşmeyerek kangrene çevrildi. Hastaneye yatırıldım önce ayak parmaklarım kesildi. Kangren devam edince ayağım kademe kademe kesilerek ayağımın yarısı kesildi. Ardından ağ ayak parmaklarımda yara çıktı. Bu yarada kangrene çevirince sağ ayak parmaklarım kesildi” dedi. DEVLET SAHİP ÇIKTI Şeker Hastalığı nedeni ile parmağı kesilen Ümit Deniz’e Devlet elini uzattı. Konuyla ilgili görüştüğümüz Kaymakam Mustafa Altıntaş “Ümit Deniz tek başına yaşıyor. Şekere hatalığı nedeni ile engelli maaşı bağlandı. Ameliyattan sonra maddi destekte de bulunduk. Ümit için devlet olarak elimizden geleni yapacağız” dedi.   
Şeker hastalığı nedeni ile ayak parmaklarını ve ayağının bir kısmını kaybeden 45 yaşındaki Ümit Deniz’e Devlet sahip çıktı.

45 yaşındaki Ümit Deniz Gölcükspor aşığı bir taraftar. Kısa süre önce imam nihakı ile evlendi. Resmi nikah işleri sırasında eşi aniden geçirdiği kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan eşi kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Ümit Deniz ise 26 yaşında iken şeker hastalığa yakalandı. Hastalığından dolayı sürekli hastanede tedavi görüyordu. Eşinin ölümünden sonra yaşadığı üzüntüyle birlikte sol ayak parmaklarında çıkan yaralar kangrene çevirdi. Sol ayak kademe kademe kesilerek ayağın yarısı kesildi. Sağ ayağındaki parmakları da kesildi. 

KANGREN OLDU
Yaşadığı üzüntüyü dile getiren Ümit Deniz şu açıklamayı yaptı. Deniz; “Ben 26 yaşımda şeker hastalığına yakalandım. Bu hastalık tedavisini görürken kısa bir önce imam nikahı ile evlendim. Resmi nikah hazırlığını yaptığım süre içinde eşim ani bir kalp krizi sonucunda yaşamını yitirdi. Eşimin ölümü beni derinden sarstı. Bu üzüntüden dolayı sol ayak parmaklarımda yara çıktı. Yaralar iyileşmeyerek kangrene çevrildi. Hastaneye yatırıldım önce ayak parmaklarım kesildi. Kangren devam edince ayağım kademe kademe kesilerek ayağımın yarısı kesildi. Ardından ağ ayak parmaklarımda yara çıktı. Bu yarada kangrene çevirince sağ ayak parmaklarım kesildi” dedi.

DEVLET SAHİP ÇIKTI
Şeker Hastalığı nedeni ile parmağı kesilen Ümit Deniz’e Devlet elini uzattı. Konuyla ilgili görüştüğümüz Kaymakam Mustafa Altıntaş “Ümit Deniz tek başına yaşıyor. Şekere hatalığı nedeni ile engelli maaşı bağlandı. Ameliyattan sonra maddi destekte de bulunduk. Ümit için devlet olarak elimizden geleni yapacağız” dedi.


  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.