ÜMİT'E YARDIM ELİ YÖNETİMDEN GELDİ

Spor 09.09.2020 - 12:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

ÜMİT'E YARDIM ELİ YÖNETİMDEN GELDİ

Rahatsızlığı nedeni ile Gölcük Necati Çelik Devlet HAstanesine kaldırılan Gölcükspor taraftarı Ümit Denizx'e yardım Gölcükspor yönetiminden geldi.

Gölcükspor'dan yapılan açıklamada, Ümit'in tüm tedavi masradflarını 2. başkan Ahmet Arık tarafından karşılanacağı belirtildi. Açıklama şöyle  "Gölcükspor Yönetim kurulu olarak sosyal medyada yer alan ve zor bir tedavi süreci yaşayan taraftarımız Ümit Deniz ile ilgili haberlere kayıtsız kalmayarak süreci yakından takip etmektedir. Bu süreçte tüm yönetim kurulu sürecin takipçisi olacaktır, ayrıca kulübümüz ikinci başkanı Sn. Ahmet Arık Gölcükspor sevdalısı sevgili Ümit Deniz’in tedavi sürecindeki ve sonrasındaki masraflarını karşılamayıda bizzat üstlenmiştir.Gölcükspor kulübü olarak taraftarımız Ümit Deniz’e Yüce Allah’tan acil şifalar diliyor tekrardan geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz...
Rahatsızlığı nedeni ile Gölcük Necati Çelik Devlet HAstanesine kaldırılan Gölcükspor taraftarı Ümit Denizx'e yardım Gölcükspor yönetiminden geldi.

Gölcükspor'dan yapılan açıklamada, Ümit'in tüm tedavi masradflarını 2. başkan Ahmet Arık tarafından karşılanacağı belirtildi.

Açıklama şöyle 

"Gölcükspor Yönetim kurulu olarak sosyal medyada yer alan ve zor bir tedavi süreci yaşayan taraftarımız Ümit Deniz ile ilgili haberlere kayıtsız kalmayarak süreci yakından takip etmektedir. Bu süreçte tüm yönetim kurulu sürecin takipçisi olacaktır, ayrıca kulübümüz ikinci başkanı Sn. Ahmet Arık Gölcükspor sevdalısı sevgili Ümit Deniz’in tedavi sürecindeki ve sonrasındaki masraflarını karşılamayıda bizzat üstlenmiştir.Gölcükspor kulübü olarak taraftarımız Ümit Deniz’e Yüce Allah’tan acil şifalar diliyor tekrardan geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.