ÜMİT USTA İZMİT'TE AÇILDI!

Ekonomi 22.06.2019 - 10:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÜMİT USTA İZMİT'TE AÇILDI!

Değirmendere ve Gölcük’te 5 şube ile hizmet veren Ümit Usta Pastanesi, 6.şubesini dün İzmit’te görkemli bir törenle açtı. Açılışa siyasilerin yanı sıra halkın ilgisinin yoğun olduğu görüldü.

1956’da Gölcük’te kurulan Ümit Usta Pastanesi, Değirmendere ve Gölcük’te bulunan şubelerinden sonra Kocaeli’deki 6.şubesini dün Ömerağa Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:100’de bulunan adreste açtı. Ümit Usta Pastanesi’ne açılışına siyasilerde ilgi gösterdi. Açılışa aslen Gölcüklü olan Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, Ak Parti İzmit Belediyesi Başkan Adayı Azize Sibel Gönül,  Ak Parti Başiskele Eski İlçe Başkanı Şahin Talus, GÖLASDER Derneği Başkanı Naim Gürel, CHP’li eski siyasetçi Turan Dumlu’nun yanı sıra esnaf ve halktan yoğun katılımın olduğu görüldü. ‘’Odak noktamız, müşteri memnuniyeti’’ Pasta, tatlı, dondurma, börek, kahvaltı ürünleriyle yaklaşık 400 metrekare kapalı alanda hizmet vereceklerini belirten firma ortaklarından Mustafa Karslıoğulları, açılışa gelenlere teşekkür ederken sözlerine şöyle devam etti:’’İzmit’teki ilk şubemizi açıyoruz ama bu Kocaeli’deki 6.şubemiz. Geleceğe doğru planlarımız arasında İzmit’te vardı ve bunu da başardığımız için çok mutluyuz. İzmit halkına cafe pastane konsepti ile çok güzel hizmetler vereceğiz. Yarım asırdan beri bu işi yapıyoruz. Deneyim ve bilgimizi, teknoloji ile birleştirerek üretimden tezgahtan satışa kadar her alanda odak noktamız müşteri memnuniyetidir. Bugün burada Emine, Ümit, Hatice ve Raşit kardeşimle birlikte bu açılışı yapmak bizim için ayrı bir gurur ve mutluluk olmuştur. Ayrıca açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan siyasilerimizden, esnaflarımızdan ve halkımızdan Allah razı olsun. Herkese tekrar teşekkür ediyorum. Ümit Usta Pastanesi olarak İzmit’e layık olabilmek için çalışacağız." dedi.
Değirmendere ve Gölcük’te 5 şube ile hizmet veren Ümit Usta Pastanesi, 6.şubesini dün İzmit’te görkemli bir törenle açtı. Açılışa siyasilerin yanı sıra halkın ilgisinin yoğun olduğu görüldü.

1956’da Gölcük’te kurulan Ümit Usta Pastanesi, Değirmendere ve Gölcük’te bulunan şubelerinden sonra Kocaeli’deki 6.şubesini dün Ömerağa Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:100’de bulunan adreste açtı. Ümit Usta Pastanesi’ne açılışına siyasilerde ilgi gösterdi. Açılışa aslen Gölcüklü olan Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, Ak Parti İzmit Belediyesi Başkan Adayı Azize Sibel Gönül,  Ak Parti Başiskele Eski İlçe Başkanı Şahin Talus, GÖLASDER Derneği Başkanı Naim Gürel, CHP’li eski siyasetçi Turan Dumlu’nun yanı sıra esnaf ve halktan yoğun katılımın olduğu görüldü.

‘’Odak noktamız, müşteri memnuniyeti’’
Pasta, tatlı, dondurma, börek, kahvaltı ürünleriyle yaklaşık 400 metrekare kapalı alanda hizmet vereceklerini belirten firma ortaklarından Mustafa Karslıoğulları, açılışa gelenlere teşekkür ederken sözlerine şöyle devam etti:’’İzmit’teki ilk şubemizi açıyoruz ama bu Kocaeli’deki 6.şubemiz. Geleceğe doğru planlarımız arasında İzmit’te vardı ve bunu da başardığımız için çok mutluyuz. İzmit halkına cafe pastane konsepti ile çok güzel hizmetler vereceğiz. Yarım asırdan beri bu işi yapıyoruz. Deneyim ve bilgimizi, teknoloji ile birleştirerek üretimden tezgahtan satışa kadar her alanda odak noktamız müşteri memnuniyetidir. Bugün burada Emine, Ümit, Hatice ve Raşit kardeşimle birlikte bu açılışı yapmak bizim için ayrı bir gurur ve mutluluk olmuştur. Ayrıca açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan siyasilerimizden, esnaflarımızdan ve halkımızdan Allah razı olsun. Herkese tekrar teşekkür ediyorum. Ümit Usta Pastanesi olarak İzmit’e layık olabilmek için çalışacağız." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.