LASTİK İŞ
ismail

ÜMİT USTA ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Gölcük 27.11.2013 - 16:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ÜMİT USTA ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Gölcük'ün tanınmış uğrak pastanelerinden Ümit Usta, örnek bir davranış sergileyerek öğretmenler gününü kutladı.

Ümit Usta Unlu Mamülleri Gölcük Şubesi,  Ulaşlı'dan Yazlık'a kadar 49 okula pasta  göndererek Öğretmenler Günü'nü kutladı. KOCAELİ'DE BİR İLK OLDU Ümit Usta Gölcük Şubesi İşletme Sahibi Ümit Karslıoğulları, " Öğretmenler Günü anısı olarak 49 okula pasta gönderildi. Yazlık'tan Ulaşlı Mahallesi'ne kadar geniş bir kitleye yaydık. Ümit Usta tarihinde Kocaeli genelinde bir ilki gerçekleştirdik. Gölcük'te olmak üzere bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü en içten dileklerimle kutlarım." dedi. Nimet AYDIN
Gölcük'ün tanınmış uğrak pastanelerinden Ümit Usta, örnek bir davranış sergileyerek öğretmenler gününü kutladı.

Ümit Usta Unlu Mamülleri Gölcük Şubesi,  Ulaşlı'dan Yazlık'a kadar 49 okula pasta  göndererek Öğretmenler Günü'nü kutladı.

KOCAELİ'DE BİR İLK OLDU

Ümit Usta Gölcük Şubesi İşletme Sahibi Ümit Karslıoğulları, " Öğretmenler Günü anısı olarak 49 okula pasta gönderildi. Yazlık'tan Ulaşlı Mahallesi'ne kadar geniş bir kitleye yaydık. Ümit Usta tarihinde Kocaeli genelinde bir ilki gerçekleştirdik. Gölcük'te olmak üzere bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü en içten dileklerimle kutlarım." dedi.

Nimet AYDIN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.