LASTİK İŞ
ismail

ÜNİVERSİTE GÜVENLİK TOPLANTISI YAPILDI

Gündem 11.02.2019 - 12:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÜNİVERSİTE GÜVENLİK TOPLANTISI YAPILDI

İlimizde bulunan Üniversiteler ve onlara bağlı yüksekokulların sorunlarının ve güvenliğinin görüşüldüğü Üniversite Güvenlik Toplantısı, Vali Hüseyin Aksoy’un başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik Makam Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Deniz Eğitim ve Öğretim - Garnizon Komutanı Tümamiral Kadir Yıldız, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Gebze Teknik Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Nilay Coşgun,  Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Yavuz Kılıç, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Kuruçay, Vali Yardımcısı Dursun Balaban, Sahil Güvenlik Marmara Boğazlar Bölge Komutanı Tayfun Paşaoğlu, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Alb. Osman Aslan, ile kurum yetkilileri katıldı.    Üniversite Güvenlik Toplantısında; ilimizde bulunan üniversite yerleşkelerinde ve ilçelerde bulunan Meslek Tüksek Okullarında  alınacak  güvenlik tedbirleri görüşülerek, asayiş, ulaşım ve güvenlik konuları ele alındı ve  değerlendirmeler yapıldı.
İlimizde bulunan Üniversiteler ve onlara bağlı yüksekokulların sorunlarının ve güvenliğinin görüşüldüğü Üniversite Güvenlik Toplantısı, Vali Hüseyin Aksoy’un başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik Makam Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Deniz Eğitim ve Öğretim - Garnizon Komutanı Tümamiral Kadir Yıldız, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Gebze Teknik Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Nilay Coşgun,  Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Yavuz Kılıç, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Kuruçay, Vali Yardımcısı Dursun Balaban, Sahil Güvenlik Marmara Boğazlar Bölge Komutanı Tayfun Paşaoğlu, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Alb. Osman Aslan, ile kurum yetkilileri katıldı. 

 

Üniversite Güvenlik Toplantısında; ilimizde bulunan üniversite yerleşkelerinde ve ilçelerde bulunan Meslek Tüksek Okullarında  alınacak  güvenlik tedbirleri görüşülerek, asayiş, ulaşım ve güvenlik konuları ele alındı ve  değerlendirmeler yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.