LASTİK İŞ

ÜNLÜ, BÜYÜKAKIN'A TEPKİ GÖSTERDİ

Asayiş 14.05.2019 - 18:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÜNLÜ, BÜYÜKAKIN'A TEPKİ GÖSTERDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın “Bir buçuk yılda büyükşehire 2 bin işçi alınmış. Belediyedeki personel sayımız çok fazla. Tek bir eleman almam” sözüne tepki gösteren Ünlü, “Ülkücüler de hem büyükşehir hem ilçelerde çalışma hakkına sahip” dedi.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, il binasında haftalık olağan basın açıklamasında kent ve ülke gündemini değerlendirdi. İstanbul seçimleri ile ilgili konuşan Ünlü,23 Haziran’da tekrarlanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye seçimlerine destek olmak amacıyla İstanbul Tuzla’da görevlendirildi. 30 Mayıs belediye seçimlerinde çalışmaya yönelik yapılacak olan il başkanları toplantısına katılım sağlayacağız. Kocaeli olarak, İstanbul birinci bölgede yer alacağız. İstanbul Tuzla bölgesine siyaset yapan bir partiyiz. Kocaeli’de ne yaptıysak İstanbul Tuzla’da aynı çalışmayı yapacağız. ESG sistemini uygulayacağız, broşür dağıtacağız. Kocaeli teşkilatları bu konuda antrenmanlı” dedi. BİZ ÜLKÜCÜLERE İŞ SÖZÜ VERDİK Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın“Bir buçuk yılda büyükşehire 2 bin işçi alınmış. Belediye de ki personel sayımız çok fazla. Tek bir eleman almam, kimseyi de işten çıkartmayacağım” sözlerine tepki gösteren Ünlü,  “Doğru bir yöntem değil. Seçimlere yakın bin 500 kişinin işe alınması onları bağlıyor. Onları da atamayacağına göre, kadro doldu açıklaması yapmış Büyükakın. Biz ülkücülere iş sözü verdik. Liderimizi dinledik ve Cumhur ittifakına destek verdik.  Ülkücüler de hem büyükşehir hem ilçelerde çalışma hakkına sahip. Ama bir zamanı var. 6 ay gibi bir süre vermek zorundayız” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın “Bir buçuk yılda büyükşehire 2 bin işçi alınmış. Belediyedeki personel sayımız çok fazla. Tek bir eleman almam” sözüne tepki gösteren Ünlü, “Ülkücüler de hem büyükşehir hem ilçelerde çalışma hakkına sahip” dedi.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, il binasında haftalık olağan basın açıklamasında kent ve ülke gündemini değerlendirdi. İstanbul seçimleri ile ilgili konuşan Ünlü,23 Haziran’da tekrarlanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye seçimlerine destek olmak amacıyla İstanbul Tuzla’da görevlendirildi. 30 Mayıs belediye seçimlerinde çalışmaya yönelik yapılacak olan il başkanları toplantısına katılım sağlayacağız. Kocaeli olarak, İstanbul birinci bölgede yer alacağız. İstanbul Tuzla bölgesine siyaset yapan bir partiyiz. Kocaeli’de ne yaptıysak İstanbul Tuzla’da aynı çalışmayı yapacağız. ESG sistemini uygulayacağız, broşür dağıtacağız. Kocaeli teşkilatları bu konuda antrenmanlı” dedi.

BİZ ÜLKÜCÜLERE İŞ SÖZÜ VERDİK
Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın“Bir buçuk yılda büyükşehire 2 bin işçi alınmış. Belediye de ki personel sayımız çok fazla. Tek bir eleman almam, kimseyi de işten çıkartmayacağım” sözlerine tepki gösteren Ünlü,  “Doğru bir yöntem değil. Seçimlere yakın bin 500 kişinin işe alınması onları bağlıyor. Onları da atamayacağına göre, kadro doldu açıklaması yapmış Büyükakın. Biz ülkücülere iş sözü verdik. Liderimizi dinledik ve Cumhur ittifakına destek verdik.  Ülkücüler de hem büyükşehir hem ilçelerde çalışma hakkına sahip. Ama bir zamanı var. 6 ay gibi bir süre vermek zorundayız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.