ÜNLÜ ''ÜLKÜCÜLER MHP'YE VE BAHÇELİYE SAHİP ÇIKACAKLAR''

Asayiş 09.04.2016 - 09:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ÜNLÜ ''ÜLKÜCÜLER MHP'YE VE BAHÇELİYE SAHİP ÇIKACAKLAR''

Ankara 12. Sulh Hukuk Mahkemesi’nin kurultay talebini kabul etmesi ile ilgili konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Ülkücüler hem MHP’ye hem de Devlet Bahçeli’ye sahip çıkacaktır. Kararın ne olduğu bizim için hiç önemli değildir” dedi.

 ÜNLÜ AÇIKLAMA YAPTI 1 Kasım seçimlerinden sonra parti içi muhalefetin isteği doğrultusunda açılan ve MHP'de bir süredir merakla beklenen kurultay yapılmasıyla ilgili mahkemeden karar çıktı. Mahkeme kurultayın yapılmasını kararlaştırdı. Ankara 12. Sulh Hukuk Mahkemesi, MHP'de olağanüstü kurultay talebini kabul etti. Kararın hemen ardından partisinin il binasında basın açıklaması yapan İl Başkanı Aydın Ünlü, “Ülkücüler hem MHP’ye hem de Devlet Bahçeli’ye sahip çıkacaktır. Kararın ne olduğu bizim için hiç önemli değildir” dedi. KARAR ÖNEMLİ DEĞİL Başkan Ünlü şu ifadelere yer verdi: “Herkes iyi bilir ki ülkemizde hiçbir mahkeme kararı kesinleşmeden uygulanamaz. Bunu bilmek için hukukçu olmaya gerek yok. Yargıtay süreci tamamlananınca Genel Başkanımızın vereceği her karar bizim baştacımızdır. Kocaeli teşkilatı olarak genel başkanımızın her şartta yanında olacağız. Türk siyasetinde milli olan tek lider kalmıştır o da Devlet Bahçeli'dir. Zapt edilmemiş tek kale kalmıştır o da MHP’dir. Onun için ülkücüler Hem MHP’ye hem de Devlet Bahçeli’ye sahip çıkacaktır. Kararın ne olduğu bizim için hiç önemli değildir” ADALET HERKESE LAZIM Kararın hemen ardından sosyal paylaşım hesabından “Adalet mülkün temelidir” açıklaması yapan Meral Akşener ile ilgili açıklama yapan Ünlü, “Akşener’in kendi siyasi görüşüdür. Cumhurbaşkanı’nın anayasa mahkemesini tanımadığı bir yerde. MHP’nin Sulh Ceza Mahkemesini tanıması Ülkücü camia tarafından değerlendirilecektir. Evet adalet mülkün temelidir ve bir gün herkese lazım olacaktır” ifadelerini kullandı.   
Ankara 12. Sulh Hukuk Mahkemesi’nin kurultay talebini kabul etmesi ile ilgili konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Ülkücüler hem MHP’ye hem de Devlet Bahçeli’ye sahip çıkacaktır. Kararın ne olduğu bizim için hiç önemli değildir” dedi.

 ÜNLÜ AÇIKLAMA YAPTI

1 Kasım seçimlerinden sonra parti içi muhalefetin isteği doğrultusunda açılan ve MHP'de bir süredir merakla beklenen kurultay yapılmasıyla ilgili mahkemeden karar çıktı. Mahkeme kurultayın yapılmasını kararlaştırdı. Ankara 12. Sulh Hukuk Mahkemesi, MHP'de olağanüstü kurultay talebini kabul etti. Kararın hemen ardından partisinin il binasında basın açıklaması yapan İl Başkanı Aydın Ünlü, “Ülkücüler hem MHP’ye hem de Devlet Bahçeli’ye sahip çıkacaktır. Kararın ne olduğu bizim için hiç önemli değildir” dedi.

KARAR ÖNEMLİ DEĞİL

Başkan Ünlü şu ifadelere yer verdi: “Herkes iyi bilir ki ülkemizde hiçbir mahkeme kararı kesinleşmeden uygulanamaz. Bunu bilmek için hukukçu olmaya gerek yok. Yargıtay süreci tamamlananınca Genel Başkanımızın vereceği her karar bizim baştacımızdır. Kocaeli teşkilatı olarak genel başkanımızın her şartta yanında olacağız. Türk siyasetinde milli olan tek lider kalmıştır o da Devlet Bahçeli'dir. Zapt edilmemiş tek kale kalmıştır o da MHP’dir. Onun için ülkücüler Hem MHP’ye hem de Devlet Bahçeli’ye sahip çıkacaktır. Kararın ne olduğu bizim için hiç önemli değildir”

ADALET HERKESE LAZIM

Kararın hemen ardından sosyal paylaşım hesabından “Adalet mülkün temelidir” açıklaması yapan Meral Akşener ile ilgili açıklama yapan Ünlü, “Akşener’in kendi siyasi görüşüdür. Cumhurbaşkanı’nın anayasa mahkemesini tanımadığı bir yerde. MHP’nin Sulh Ceza Mahkemesini tanıması Ülkücü camia tarafından değerlendirilecektir. Evet adalet mülkün temelidir ve bir gün herkese lazım olacaktır” ifadelerini kullandı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.