LASTİK İŞ
ismail

ÜST GEÇİDİN TAVANI KOPTU

Gölcük 06.09.2018 - 17:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÜST GEÇİDİN TAVANI KOPTU

Gölcük Merkez Mahallesi D-130 karayolu üzerinde yapılan üst geçit bakımsızlıktan merdiven altında bulunan tavan kopma noktasına geldi her an alttan geçen bir aracın üzerine düşebilir.

Gölcük Merkez Mahallesi Belediye Hizmet binasının karşısında vatandaşların D-130 karayolunun karşısına güvenli bir şekilde geçmesi için Gölcük Belediyesi Tarafından üst geçit yapıldı. Bu üst geçitte asansör de yapıldı. Fakat uzun bir süre bu üst geçide her hangi bir bakım yapılmadığından dolayı çürümeye başladı. Yaşanan çürüme sonunda üst geçidinin merdiven kısmında bulunan alt tavan bir anda yerinden koptu. Yaklaşık 40 santim açılan demir sac tehlike saçmaya başladı. Eğer onarımı yapılmazsa bu tavandaki sac tamamen kopulursa birilerin üstüne düşebilir. Üst geçidi bu halde gören vatandaşlar tepki göstererek yetkililerden acilen bunun onarımı gereklidir. Yaksa bir faciaya yol açar. Elde edilen bu kazanımlara bakım yapılmalıdır. Yapılmış bir üst geçit kaderine terk edilmemelidir” şeklinde tepki gösterdiler. Fahri Haner 
Gölcük Merkez Mahallesi D-130 karayolu üzerinde yapılan üst geçit bakımsızlıktan merdiven altında bulunan tavan kopma noktasına geldi her an alttan geçen bir aracın üzerine düşebilir.

Gölcük Merkez Mahallesi Belediye Hizmet binasının karşısında vatandaşların D-130 karayolunun karşısına güvenli bir şekilde geçmesi için Gölcük Belediyesi Tarafından üst geçit yapıldı. Bu üst geçitte asansör de yapıldı. Fakat uzun bir süre bu üst geçide her hangi bir bakım yapılmadığından dolayı çürümeye başladı. Yaşanan çürüme sonunda üst geçidinin merdiven kısmında bulunan alt tavan bir anda yerinden koptu. Yaklaşık 40 santim açılan demir sac tehlike saçmaya başladı. Eğer onarımı yapılmazsa bu tavandaki sac tamamen kopulursa birilerin üstüne düşebilir. Üst geçidi bu halde gören vatandaşlar tepki göstererek yetkililerden acilen bunun onarımı gereklidir. Yaksa bir faciaya yol açar. Elde edilen bu kazanımlara bakım yapılmalıdır. Yapılmış bir üst geçit kaderine terk edilmemelidir” şeklinde tepki gösterdiler.

Fahri Haner 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.