LASTİK İŞ
ismail

ÜST GEÇİTLER YENİLENİYOR

Gölcük 15.06.2020 - 19:01, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÜST GEÇİTLER YENİLENİYOR

Gölcük Belediyesi yaptığı çalışmalarla emanete sahip çıkmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in talimatıyla üst geçitlerde bakım ve onarım yapılıp hem yeni bir görünüme kavuşturuluyor hem de kullanım ömürleri uzatılıyor. YENİ BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTURULDU Gölcük Belediyesi Makine Bakım ve İkmal Amirliği’ne bağlı ekipler tarafından yaya üst geçitleri önce bakımdan geçirilirken, ardından da boya makinası ile boyanıp yeni bir görünüme kavuşturuluyor. Bu kapsamda; kahraman askerlerimiz Şehit İsmail Demircan ve Şehit Deniz Akdeniz’in isimlerini taşıyan yaya üst geçitleri ile Söğütlü Pınar Camisi önünde bulunan yaya üst geçidinin bakım ve onarımları yapıldı. Devam eden çalışma da iki üst geçitte de; boya, bakım ve onarım çalışmaları hızla devam ediyor. KULLANIM ÖMÜRLERİ UZATILDI Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada: “Kahraman askerlerimiz Şehit İsmail Demircan ve Şehit Deniz Akdeniz’in isimlerini taşıyan yaya üst geçitleri ile Söğütlü Pınar Camisi önünde bulunan yaya üst geçidinin bakım ve onarımları yapıldı. Karayolları Genel Müdürlüğü yönetmeliğine uygun boya ile boyandı. Üst geçitler için yapılan çalışma ile paslanmaları önlenirken, kullanım ömürleri de uzatılmış oldu. İki üst geçidimizde de; boya, bakım ve onarım çalışmamız devam ediyor” dedi.
Gölcük Belediyesi yaptığı çalışmalarla emanete sahip çıkmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in talimatıyla üst geçitlerde bakım ve onarım yapılıp hem yeni bir görünüme kavuşturuluyor hem de kullanım ömürleri uzatılıyor.

YENİ BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTURULDU

Gölcük Belediyesi Makine Bakım ve İkmal Amirliği’ne bağlı ekipler tarafından yaya üst geçitleri önce bakımdan geçirilirken, ardından da boya makinası ile boyanıp yeni bir görünüme kavuşturuluyor. Bu kapsamda; kahraman askerlerimiz Şehit İsmail Demircan ve Şehit Deniz Akdeniz’in isimlerini taşıyan yaya üst geçitleri ile Söğütlü Pınar Camisi önünde bulunan yaya üst geçidinin bakım ve onarımları yapıldı. Devam eden çalışma da iki üst geçitte de; boya, bakım ve onarım çalışmaları hızla devam ediyor.

KULLANIM ÖMÜRLERİ UZATILDI

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada: “Kahraman askerlerimiz Şehit İsmail Demircan ve Şehit Deniz Akdeniz’in isimlerini taşıyan yaya üst geçitleri ile Söğütlü Pınar Camisi önünde bulunan yaya üst geçidinin bakım ve onarımları yapıldı. Karayolları Genel Müdürlüğü yönetmeliğine uygun boya ile boyandı. Üst geçitler için yapılan çalışma ile paslanmaları önlenirken, kullanım ömürleri de uzatılmış oldu. İki üst geçidimizde de; boya, bakım ve onarım çalışmamız devam ediyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.