LASTİK İŞ
ismail

ÜST GEÇİTLER YENİLENİYOR

10.07.2020 - 10:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÜST GEÇİTLER YENİLENİYOR

Gölcük Belediyesi üst geçitlerdeki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gölcük Belediyesi Hizmet Binası’nın önünde bulunan ve kullanım ömrünü tamamlamış olan üst geçit değiştirilmiş, Donanma Mahallesi, İzmit – Gölcük Kooperatifi Terminali’nin önüne yeni bir üst geçit yapılmıştı

BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR Bunun yanında; emanete sahip çıkılarak, Şehit İsmail Demircan ve Şehit Deniz Akdeniz’in isimlerini taşıyan yaya üst geçitleri ile Söğütlü Pınar Camisi önünde bulunan yaya üst geçidinin bakım ve onarımları yapılarak kullanım ömürleri uzatıldı. Aynı zamanda; ana taşıyıcıları sağlam olan, Şehit Teğmen Kamuran Ablak Yaya Üst Geçidi ve Şehit Murat İlerigelen Yaya Üst Geçidi’nin de korozyona uğrayan merdiven ve sahanlık kısımlarının sıfırdan imalatına başlandı.  ÜSTÜ KAPLANDI, ZEMİNİ YAPILDI Gölcük Belediyesi’nin üst geçitlerdeki çalışmaları bunlarla da sınırlı değil. Gölcük Belediyesi Hizmet Binası önünde bulunan üst geçidin üstü, kırılmayan polikarbon malzeme, zemini de kaymaz kauçuk ile kaplandı. GECE SAATLERİNDE ÜST GEÇİTLER IŞIL IŞIL Elektrik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de üst geçitlerin aydınlatmasını yapıyor. Son olarak; Belediye Hizmet Binasının önündeki yeni üst geçidin aydınlatma lambalarını takıldı ve gece saatlerinde ışıl ışıl olması sağlandı. Daha önce de diğer üst geçitler aydınlatılmıştı.  
Gölcük Belediyesi üst geçitlerdeki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gölcük Belediyesi Hizmet Binası’nın önünde bulunan ve kullanım ömrünü tamamlamış olan üst geçit değiştirilmiş, Donanma Mahallesi, İzmit – Gölcük Kooperatifi Terminali’nin önüne yeni bir üst geçit yapılmıştı

BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Bunun yanında; emanete sahip çıkılarak, Şehit İsmail Demircan ve Şehit Deniz Akdeniz’in isimlerini taşıyan yaya üst geçitleri ile Söğütlü Pınar Camisi önünde bulunan yaya üst geçidinin bakım ve onarımları yapılarak kullanım ömürleri uzatıldı. Aynı zamanda; ana taşıyıcıları sağlam olan, Şehit Teğmen Kamuran Ablak Yaya Üst Geçidi ve Şehit Murat İlerigelen Yaya Üst Geçidi’nin de korozyona uğrayan merdiven ve sahanlık kısımlarının sıfırdan imalatına başlandı. 

ÜSTÜ KAPLANDI, ZEMİNİ YAPILDI

Gölcük Belediyesi’nin üst geçitlerdeki çalışmaları bunlarla da sınırlı değil. Gölcük Belediyesi Hizmet Binası önünde bulunan üst geçidin üstü, kırılmayan polikarbon malzeme, zemini de kaymaz kauçuk ile kaplandı.

GECE SAATLERİNDE ÜST GEÇİTLER IŞIL IŞIL

Elektrik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de üst geçitlerin aydınlatmasını yapıyor. Son olarak; Belediye Hizmet Binasının önündeki yeni üst geçidin aydınlatma lambalarını takıldı ve gece saatlerinde ışıl ışıl olması sağlandı. Daha önce de diğer üst geçitler aydınlatılmıştı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.