ÜVEY BABA CİNAYETİNDE ŞOK EDEN İFADE

Gündem 15.05.2019 - 14:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÜVEY BABA CİNAYETİNDE ŞOK EDEN İFADE

Gölcük ilçesinde, 13- 14 yaşlarındayken kendisine cinsel istismarda bulunduğunu iddia ettiği üvey babası Y. K.'ı bıçaklayarak öldüren Ş. A.'nın (32) kız kardeşi H.Z. de mahkemede üvey babası tarafından cinsel tacize uğradığını iddia etti.

Geçen yıl 15 Ekim tarihinde Gölcük'te meydana gelen olayda, Şerife A., 13- 14 yaşlarında kendisine cinsel istismarda bulunduğunu iddia ettiği üvey babası Y. K.'ı bıçakladı. Hastaneye kaldırılan Y. K.k, yaşamını yitirdi. Tutuklanan Ş. A.'nın yargılanmasına  Kocaeli 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. Duruşmada Ş. A.'nın bir suçtan dolayı cezaevinde bulunan eski eşi G.M., SEGBİS ile mahkemede tanık olarak dinlendi. G.M. ifadesinde, "Ş.A. ile yaklaşık 8 yıl kadar imam nikahlı olarak yaşadık. İki çocuğumuz var. 2014 yılında ayrıldık. Y.K.'ı tanırım. Kendisi fuhuş yaptıran biridir. Ş.'den sürekli fuhuş yapmasını istiyordu. Ancak sanık bunu kabul etmeyince ona olumsuz davranışlar gösteriyordu. Sürekli olarak çocuğu göstermemekle tehdit ediyordu. Bunun dışında olumsuz davranışları devam ediyordu. Esasen ayrılmamıza neden olan kendisidir. Ben Y. K.'ın sanığa bizzat tacizde bulunduğunu görmedim. Ancak Ş.'den bunu duydum" dedi. "BENİ DE TACİZ ETTİ” Duruşmada tanık olarak dinlenen Ş. A.'nın kız kardeşi H.Z. (28), "Şerife benim ablam olur, Y.K. ise üvey babamdır. Cinayet olayını doğrudan görmedim, annem bana telefonda anlattı. Benim bilgim Y. ile Ş. arasındaki geçimsizliğe ilişkindir. Bir tarihte Y.'ı ablamın odasından çıkarken görmüştüm. O dönemde ablam Y.'ın kendisine cinsel yönden saldırdığı gerekçesiyle şikayette bulundu. Ancak benim yaşım küçük olduğu için tanıklık yapamadım. Bundan sonraki dönemlerde Ş., kendisine cinsel tacizlerde bulunduğunu anlattı. Y., birlikte yaşadığımız dönemde bana da cinsel tacizde bulunmuştur" dedi.  Evden ayrılarak yurtta kaldığını söyleyen H.Z., "Bu olaylar sonrasında ben evden ayrılarak bir dönem yurtta kaldım. Y., yabancı uyruklu kadınlara fuhuş yaptıran biriydi. Doğrudan görmemekle birlikte Ş., Y.'ın kendisine de fuhuş teklif ettiğini söylemişti. Hatta bir keresinde birlikte dışarı çıktıklarında Ş. bana gelip, 'Beni sattı' şeklinde beyanlarda bulundu" diye ifade verdi. "NEDEN BİZE SÖYLEMEDİ” Y.K.'ın oğlu A.K. tanık beyanlarını reddederek, "Madem babam Ş.'ye ve dinlenilen tanığa fuhuşa zorluyordu, neden oğlu olarak bizi bulup durumu anlatmadılar? Gerekli müdahaleleri yapardık" dedi. "ADALETİNİZE SIĞINIYORUM” Tutuklu yargılanan Ş. A. mahkemede, "Üç tane çocuğum var. Adaletinize sığınıyorum" dedi. Mahkeme heyeti, tanıkların önümüzdeki celse dinlenmesine, Ş. A'nın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. "BUNDAN SONRA ANNEM DEĞİLSİN” Duruşma sonrasında adliye içinde Y.K’ın yakınları tanıklara tepki gösterdi. Ş. A.'nın kız kardeşi H.Z. annesine, "Bundan sonra annem değilsin" dedi.
Gölcük ilçesinde, 13- 14 yaşlarındayken kendisine cinsel istismarda bulunduğunu iddia ettiği üvey babası Y. K.'ı bıçaklayarak öldüren Ş. A.'nın (32) kız kardeşi H.Z. de mahkemede üvey babası tarafından cinsel tacize uğradığını iddia etti.

Geçen yıl 15 Ekim tarihinde Gölcük'te meydana gelen olayda, Şerife A., 13- 14 yaşlarında kendisine cinsel istismarda bulunduğunu iddia ettiği üvey babası Y. K.'ı bıçakladı. Hastaneye kaldırılan Y. K.k, yaşamını yitirdi. Tutuklanan Ş. A.'nın yargılanmasına  Kocaeli 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. Duruşmada Ş. A.'nın bir suçtan dolayı cezaevinde bulunan eski eşi G.M., SEGBİS ile mahkemede tanık olarak dinlendi. G.M. ifadesinde, "Ş.A. ile yaklaşık 8 yıl kadar imam nikahlı olarak yaşadık. İki çocuğumuz var. 2014 yılında ayrıldık. Y.K.'ı tanırım. Kendisi fuhuş yaptıran biridir. Ş.'den sürekli fuhuş yapmasını istiyordu. Ancak sanık bunu kabul etmeyince ona olumsuz davranışlar gösteriyordu. Sürekli olarak çocuğu göstermemekle tehdit ediyordu. Bunun dışında olumsuz davranışları devam ediyordu. Esasen ayrılmamıza neden olan kendisidir. Ben Y. K.'ın sanığa bizzat tacizde bulunduğunu görmedim. Ancak Ş.'den bunu duydum" dedi.

"BENİ DE TACİZ ETTİ”
Duruşmada tanık olarak dinlenen Ş. A.'nın kız kardeşi H.Z. (28), "Şerife benim ablam olur, Y.K. ise üvey babamdır. Cinayet olayını doğrudan görmedim, annem bana telefonda anlattı. Benim bilgim Y. ile Ş. arasındaki geçimsizliğe ilişkindir. Bir tarihte Y.'ı ablamın odasından çıkarken görmüştüm. O dönemde ablam Y.'ın kendisine cinsel yönden saldırdığı gerekçesiyle şikayette bulundu. Ancak benim yaşım küçük olduğu için tanıklık yapamadım. Bundan sonraki dönemlerde Ş., kendisine cinsel tacizlerde bulunduğunu anlattı. Y., birlikte yaşadığımız dönemde bana da cinsel tacizde bulunmuştur" dedi. 
Evden ayrılarak yurtta kaldığını söyleyen H.Z., "Bu olaylar sonrasında ben evden ayrılarak bir dönem yurtta kaldım. Y., yabancı uyruklu kadınlara fuhuş yaptıran biriydi. Doğrudan görmemekle birlikte Ş., Y.'ın kendisine de fuhuş teklif ettiğini söylemişti. Hatta bir keresinde birlikte dışarı çıktıklarında Ş. bana gelip, 'Beni sattı' şeklinde beyanlarda bulundu" diye ifade verdi.

"NEDEN BİZE SÖYLEMEDİ”
Y.K.'ın oğlu A.K. tanık beyanlarını reddederek, "Madem babam Ş.'ye ve dinlenilen tanığa fuhuşa zorluyordu, neden oğlu olarak bizi bulup durumu anlatmadılar? Gerekli müdahaleleri yapardık" dedi.

"ADALETİNİZE SIĞINIYORUM”
Tutuklu yargılanan Ş. A. mahkemede, "Üç tane çocuğum var. Adaletinize sığınıyorum" dedi. Mahkeme heyeti, tanıkların önümüzdeki celse dinlenmesine, Ş. A'nın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

"BUNDAN SONRA ANNEM DEĞİLSİN”
Duruşma sonrasında adliye içinde Y.K’ın yakınları tanıklara tepki gösterdi. Ş. A.'nın kız kardeşi H.Z. annesine, "Bundan sonra annem değilsin" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.