LASTİK İŞ
ismail

ÜVEY BABA CİNAYETİNDE ŞOK GELİŞME

24.10.2018 - 16:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÜVEY BABA CİNAYETİNDE ŞOK GELİŞME

Üvey baba cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı Kocaeli’de üvey babasını 4 ayrı yerinden bıçaklayarak öldüren Şerife A.’nın ifadesi ortaya çıktı. Şerife A. ifadesinde 3 yıl boyunca üvey babası tarafından cinsel istismara ve 1 kez de tecavüze uğradığını iddia etti.

Gölcük'te yaşayan 31 yaşındaki Şerife A. 15 Ekim tarihinde üvey babası Yaşar Yanık’ı 4 ayrı yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Yaşar Yanık ağır yaralı halde Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, Şerife A. ise Gölcük Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. İfadesi alındıktan sonra Gölcük Adliyesi’ne sevk edilen Şerife A., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Üvey baba Yaşar Yanık ise Gölcük’ten Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sevk edildi. Burada 8 gün yoğun bakımda kalan Yaşar Yanık 23 Ekim’de hayatını kaybetti. İSTİSMARA UĞRADI FAKAT BABA CEZA ALMADI Edinilen bilgilere göre Şerife A., 2000 ve 2003 yılları arasında üvey babası Yaşar Yanık tarafından istismara uğradığını söyledi. İkili, 15 yıl önce yani 2003 yılında mahkemelik oldu. Şerife A., mahkemede cinsel istismara ve tecavüze uğradığını ifade etti ancak üvey baba Yaşar Yanık herhangi bir ceza almadı. Dava 2006 yılında düştü. BOŞANDIKTAN SONRA GERİ DÖNMÜŞ 2006 yılında evlenen Şerife A., Kastamonu’ya yerleşti. Bu evlilikten 3 çocuğu olan Şerife, bir süre sonra eşinden boşanarak tekrar Kocaeli’ye döndü. Kocaeli’ye döndükten sonra psikolojik sorunlar yaşadığı ileri sürülen genç kadının, yaşadığı olayların çocuklarının da başına gelmesinden korktu. Şerife A., üvey babası Yaşar Yanık’a sürekli “çocuklarımdan uzak dur” şeklinde uyarılarda bulunuyordu. “ÇOCUKLARIMA DA AYNISINI YAPAR DİYE KORKTUM” Aynı mahallede oturan Şerife A. ve üvey babası sık sık sokakta karşılaşıyordu. Sürekli sokakta yaşanan tartışmaların sonuncusu 15 Ekim’de yaşandı. Üvey babasını bıçaklayarak öldüren Şerife A., emniyetteki ifadesinde, “Daha önce bana defalarca kez cinsel istismarda bulundu. Bir kez de tecavüz etti. Bu durumu kabullenemedim. Artık çocuklarım vardı. En büyük kızım 12 yaşında. Çocuklarıma da aynısı yapar diye korktum” dedi.
Üvey baba cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı Kocaeli’de üvey babasını 4 ayrı yerinden bıçaklayarak öldüren Şerife A.’nın ifadesi ortaya çıktı. Şerife A. ifadesinde 3 yıl boyunca üvey babası tarafından cinsel istismara ve 1 kez de tecavüze uğradığını iddia etti.

Gölcük'te yaşayan 31 yaşındaki Şerife A. 15 Ekim tarihinde üvey babası Yaşar Yanık’ı 4 ayrı yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Yaşar Yanık ağır yaralı halde Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, Şerife A. ise Gölcük Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. İfadesi alındıktan sonra Gölcük Adliyesi’ne sevk edilen Şerife A., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Üvey baba Yaşar Yanık ise Gölcük’ten Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sevk edildi. Burada 8 gün yoğun bakımda kalan Yaşar Yanık 23 Ekim’de hayatını kaybetti.

İSTİSMARA UĞRADI FAKAT BABA CEZA ALMADI

Edinilen bilgilere göre Şerife A., 2000 ve 2003 yılları arasında üvey babası Yaşar Yanık tarafından istismara uğradığını söyledi. İkili, 15 yıl önce yani 2003 yılında mahkemelik oldu. Şerife A., mahkemede cinsel istismara ve tecavüze uğradığını ifade etti ancak üvey baba Yaşar Yanık herhangi bir ceza almadı. Dava 2006 yılında düştü.

BOŞANDIKTAN SONRA GERİ DÖNMÜŞ

2006 yılında evlenen Şerife A., Kastamonu’ya yerleşti. Bu evlilikten 3 çocuğu olan Şerife, bir süre sonra eşinden boşanarak tekrar Kocaeli’ye döndü. Kocaeli’ye döndükten sonra psikolojik sorunlar yaşadığı ileri sürülen genç kadının, yaşadığı olayların çocuklarının da başına gelmesinden korktu. Şerife A., üvey babası Yaşar Yanık’a sürekli “çocuklarımdan uzak dur” şeklinde uyarılarda bulunuyordu.

“ÇOCUKLARIMA DA AYNISINI YAPAR DİYE KORKTUM”

Aynı mahallede oturan Şerife A. ve üvey babası sık sık sokakta karşılaşıyordu. Sürekli sokakta yaşanan tartışmaların sonuncusu 15 Ekim’de yaşandı. Üvey babasını bıçaklayarak öldüren Şerife A., emniyetteki ifadesinde, “Daha önce bana defalarca kez cinsel istismarda bulundu. Bir kez de tecavüz etti. Bu durumu kabullenemedim. Artık çocuklarım vardı. En büyük kızım 12 yaşında. Çocuklarıma da aynısı yapar diye korktum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.