LASTİK İŞ
ismail

ÜVEY BABASINI BIÇAKLADI

15.10.2018 - 08:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÜVEY BABASINI BIÇAKLADI

32 Yaşındaki Şerife A. dün akşam tartıştığı üvey babası Yaşar Y'yi bıçakladı.

Alınan bilgi ve iddialara göre dün gece Şehitler mahhallesinde 32 Yaşındaki üç çocuk annesi  Şerife A , üvey babası Yaşar Y. ile tartıştı. Tartışmanın ardından üvey babası Yaşar Y'yi bıçaklayan Şerife. A olaydan sonra kaçtı. Ağır yaralanan üvey baba Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde ameliyata alındı. Sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Polis olaydan sonra kaçan Şerife A'yı yakalayarak göz altına aldı
32 Yaşındaki Şerife A. dün akşam tartıştığı üvey babası Yaşar Y'yi bıçakladı.

Alınan bilgi ve iddialara göre dün gece Şehitler mahhallesinde 32 Yaşındaki üç çocuk annesi  Şerife A , üvey babası Yaşar Y. ile tartıştı. Tartışmanın ardından üvey babası Yaşar Y'yi bıçaklayan Şerife. A olaydan sonra kaçtı. Ağır yaralanan üvey baba Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde ameliyata alındı. Sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Polis olaydan sonra kaçan Şerife A'yı yakalayarak göz altına aldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.