‘’ÜYELERİMİZİN YANINDA OLDUK’’

Gündem 12.11.2020 - 16:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

‘’ÜYELERİMİZİN YANINDA OLDUK’’

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, 2020 yılı genelinde dernek olarak yapmış oldukları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Tülü, konu ile ilgili olarak verdiği bilgilerde “İçinde bulunduğumuz 2020 yılının ilk çeyreğinde, koronavirüsün tüm dünyaya yayılmaya başlamasından ötürü alınan tedbirler kapsamında, derneğimizi bir süre kapatmak durumunda kalmıştık. Bu süreç içerisinde herhangi bir etkinlik yapamadık. İlk altı aya baktığımız zaman da sessiz bir dönemi geride bıraktığımızı söyleyebiliriz” dedi. ‘ETKİNLİKLERİMİZİN ÇOĞUNU GERÇEKLEŞTİREMEDİK’ Açıklamasına devam eden Başkan Tülü, “Haziran ayında, normalleşme dönemi adı altında dernekler açılmaya başlandı ve biz de gerekli tedbirleri alarak derneğimizi açtık. Yine bu süreçte, geçtiğimiz yıllarda yapmış olduğumuz etkinliklerin birçoğunu bu yıl yapamadık. Bununla birlikte, üyelerimizi kısıtlı sayıda olmak kaydıyla tatil programlarına gönderebildik. Yine bu yıl içinde yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde, 15 yükseköğrenim öğrencimize burs vermeye başladık. Öğrencilere desteğimizi, bu dönemde de devam ettirmekten oldukça mutluyuz” dedi. ‘ÜYELERİMİZLE İLETİŞİM KURMAYA GAYRET ETTİK’ Başkan Tülü, açıklamalarının devamında, “Derneğimizin kongresini Haziran ayında yapacaktık fakat kongre tarihleri ertelendiği için kongremizi gerçekleştiremedik. Üyelerimizle her zaman iletişim kurmaya gayret ettik. Aidat ödemeleri kapsamında, üyelerimize yeni yıl hediyelerini, 2021 yılı Mart ayına kadar vereceğiz. Genele baktığımız zaman sakin bir yılı geride bıraktığımızı söylemek mümkün. Ümit ediyoruz ki koronavirüsün etkisi azalır ve eski normal yaşantımıza en kısa zamanda döneriz. Tabii ki bunun için de maske, mesafe ve kişisel temizliğimize, her zamankinden daha fazla dikkat vermemizde büyük bir önem var” dedi.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, 2020 yılı genelinde dernek olarak yapmış oldukları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Tülü, konu ile ilgili olarak verdiği bilgilerde “İçinde bulunduğumuz 2020 yılının ilk çeyreğinde, koronavirüsün tüm dünyaya yayılmaya başlamasından ötürü alınan tedbirler kapsamında, derneğimizi bir süre kapatmak durumunda kalmıştık. Bu süreç içerisinde herhangi bir etkinlik yapamadık. İlk altı aya baktığımız zaman da sessiz bir dönemi geride bıraktığımızı söyleyebiliriz” dedi.

‘ETKİNLİKLERİMİZİN ÇOĞUNU GERÇEKLEŞTİREMEDİK’

Açıklamasına devam eden Başkan Tülü, “Haziran ayında, normalleşme dönemi adı altında dernekler açılmaya başlandı ve biz de gerekli tedbirleri alarak derneğimizi açtık. Yine bu süreçte, geçtiğimiz yıllarda yapmış olduğumuz etkinliklerin birçoğunu bu yıl yapamadık. Bununla birlikte, üyelerimizi kısıtlı sayıda olmak kaydıyla tatil programlarına gönderebildik. Yine bu yıl içinde yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde, 15 yükseköğrenim öğrencimize burs vermeye başladık. Öğrencilere desteğimizi, bu dönemde de devam ettirmekten oldukça mutluyuz” dedi.

‘ÜYELERİMİZLE İLETİŞİM KURMAYA GAYRET ETTİK’

Başkan Tülü, açıklamalarının devamında, “Derneğimizin kongresini Haziran ayında yapacaktık fakat kongre tarihleri ertelendiği için kongremizi gerçekleştiremedik. Üyelerimizle her zaman iletişim kurmaya gayret ettik. Aidat ödemeleri kapsamında, üyelerimize yeni yıl hediyelerini, 2021 yılı Mart ayına kadar vereceğiz. Genele baktığımız zaman sakin bir yılı geride bıraktığımızı söylemek mümkün. Ümit ediyoruz ki koronavirüsün etkisi azalır ve eski normal yaşantımıza en kısa zamanda döneriz. Tabii ki bunun için de maske, mesafe ve kişisel temizliğimize, her zamankinden daha fazla dikkat vermemizde büyük bir önem var” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.