UYGULAMADA BİR KİŞİ YAKALANDI

26.09.2017 - 12:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

UYGULAMADA BİR KİŞİ YAKALANDI

Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü asayiş ve Trafik yönünden yapılan uygulamalara devam ediyor. Emniyet ekipleri Kavaklı, Ulaşlı ve Değirmendere’de uygulama yaptılar. Aranan 1 kişiyi yakaladılar

Gölcük Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ve Trafik Tescil Denetleme Büro ekipleriyle birlikte Gölcük Kavaklı sahili, Değirmendere Yüzbaşılar Sahil ve Ulaşlı’da geniş çaplı uygulama yaptılar. 152 KİŞİ SORGULANDI Gölcük Emniyet Müdürlüğü asayiş büro ekipleri 3 ayrı noktada yapılan uygulamada yaklaşık 152 vatandaşı GBT sorgulamaları yapıldı araçlar ise didik didik arandı. ARANAN 1 KİŞİ YAKALANDI Asayiş Uygulaması sırasında Gölcük Kavaklı sahilinde asayiş ekipleri bir şahıs’dan şüphelendiler şahısın yapılan GBT sorgulamasında yakalanması bulunduğu tespit edilen bir kişi yakalandı. DOKUZBİN LRA CEZA KESİLDİ Ekiplerin yaptığı uygulamada yaklaşık 61 araç sorgusu yapılırken bu araçlarda ehliyetsiz, abartı eksosu olan, alkollü ve çeşitli maddelerden olmak üzere 9.562 TL para cezası kesildi. Ekipler ilçe genelinde uygulamaya devan edecekler.    
Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü asayiş ve Trafik yönünden yapılan uygulamalara devam ediyor. Emniyet ekipleri Kavaklı, Ulaşlı ve Değirmendere’de uygulama yaptılar. Aranan 1 kişiyi yakaladılar

Gölcük Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ve Trafik Tescil Denetleme Büro ekipleriyle birlikte Gölcük Kavaklı sahili, Değirmendere Yüzbaşılar Sahil ve Ulaşlı’da geniş çaplı uygulama yaptılar.

152 KİŞİ SORGULANDI

Gölcük Emniyet Müdürlüğü asayiş büro ekipleri 3 ayrı noktada yapılan uygulamada yaklaşık 152 vatandaşı GBT sorgulamaları yapıldı araçlar ise didik didik arandı.

ARANAN 1 KİŞİ YAKALANDI

Asayiş Uygulaması sırasında Gölcük Kavaklı sahilinde asayiş ekipleri bir şahıs’dan şüphelendiler şahısın yapılan GBT sorgulamasında yakalanması bulunduğu tespit edilen bir kişi yakalandı.

DOKUZBİN LRA CEZA KESİLDİ

Ekiplerin yaptığı uygulamada yaklaşık 61 araç sorgusu yapılırken bu araçlarda ehliyetsiz, abartı eksosu olan, alkollü ve çeşitli maddelerden olmak üzere 9.562 TL para cezası kesildi. Ekipler ilçe genelinde uygulamaya devan edecekler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.