LASTİK İŞ

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE DEVAM EDİYOR

Gündem 10.06.2019 - 14:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE DEVAM EDİYOR

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalar ile uyuşturucuya geçit vermiyor.

Geçtiğimiz hafta yapılan çalışmalar ile 120 gramdan fazla uyuşturucu ele geçirildi. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler geçen hafta yaptığı çalışmalarda çeşitli miktarda uyuşturucu ele geçirdi. Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Kocaeli Emniyet Müdürlüğü tarafından geçen hafta yapılan çalışmalarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu ele geçirildi. Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için uyuşturucu madde ve kaçakçılıkla mücadele kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü’nün yapmış olduğu çalışmalar neticesinde 1 Haziran ile 9 Haziran tarihleri arasında çeşitli miktarlarda uyuşturucu ele geçirildi” dedi. ELE GEÇİRİLEN UYUŞTURUCU MADDELER 94 gr Esrar, 9 gr Skunk, 16 adet Ecstasy  23 adet Captagon
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalar ile uyuşturucuya geçit vermiyor.

Geçtiğimiz hafta yapılan çalışmalar ile 120 gramdan fazla uyuşturucu ele geçirildi.
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler geçen hafta yaptığı çalışmalarda çeşitli miktarda uyuşturucu ele geçirdi.
Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Kocaeli Emniyet Müdürlüğü tarafından geçen hafta yapılan çalışmalarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu ele geçirildi. Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için uyuşturucu madde ve kaçakçılıkla mücadele kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü’nün yapmış olduğu çalışmalar neticesinde 1 Haziran ile 9 Haziran tarihleri arasında çeşitli miktarlarda uyuşturucu ele geçirildi” dedi.


ELE GEÇİRİLEN UYUŞTURUCU MADDELER
94 gr Esrar, 9 gr Skunk, 16 adet Ecstasy 
23 adet Captagon

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.