LASTİK İŞ
ismail

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDE AÇIK KAPI DÖNEMİ

02.08.2018 - 12:25, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDE AÇIK KAPI DÖNEMİ

Vali Hüseyin Aksoy, uyuşturucu madde ve bağımlılığı konularında başlatılan topyekun mücadelede vatandaşların ihbar, talep ve şikayetlerini bundan böyle Açık Kapı biriminden yapmalarını istedi.

Devlet-vatandaş işbirliğiyle, her geçen gün artarak toplumu tehdit eden uyuşturucuya karşı mücadelede; daha çok başarıya ulaşacağına dikkat çeken Vali Aksoy, bu kapsamda vatandaşların uyuşturucu madde ile ilgili ihbar, şikayet ve talepleri ilk önce Kocaeli Valiliği bünyesinde hizmet veren Açık Kapı birimine yapmaları gerektiğini belirtti. Muhtarlar ve okul güvenlik koordinasyon görevlilerinin de bundan böyle Açık Kapı birimleri ile irtibat kurarak ve bu konudaki bütün verileri Açık Kapı sistemine bildireceklerini belirten Vali Hüseyin Aksoy, yaptığı açıklamada, "Bilindiği üzere İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğinde kamu hizmetlerine kolay erişimin sağlanması, vatandaş başvurularının hiçbir boşluğa mahal vermeden hızlı bir şekilde sonuçlandırılması maksadıyla Açık Kapı birimleri faaliyete geçirilmişti. Gerek küresel ölçekte ve gerekse ülkemizde teröre finansman sağlanmasının yanı sıra genç nesilleri tehdit eden uyuşturucu ile topyekun bir mücadelenin başlatılması konusunda vatandaşlarımızın talep ve beklentileri, devlet-vatandaş işbirliğini zorunlu hale getirmektedir" dedi. Bu itibarla, bundan böyle uyuşturucu ile ilgili mücadelede vatandaşların ihbar, talep ve şikayetlerini, valilikte bulunan Açık Kapı bankosuna gelerek bildirimde bulunabilecekleri gibi internet üzerinden acikkapi.gov.tr adresini tıklayarak veya valiliğin web adresinden Açık Kapı linkini tıklayarak elektronik ortamda başvurularını yapabileceklerine değinen Aksoy, bu sayede yapılan ihbar ve şikayetlerin anında en üst düzey yetkili tarafından değerlendirilerek, en kısa sürede ve en etkin bir şekilde işlem yapılmasının sağlanacağını belirtti. Vali Aksoy, uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile mücadelede devlet-vatandaş işbirliğinin çok önemli olduğuna vurgu yaparak, konunun önemine binaen, Kocaelili vatandaşlarının bu konuda göstereceği hassasiyete ve verecekleri her türlü desteğe teşekkür etti. 
Vali Hüseyin Aksoy, uyuşturucu madde ve bağımlılığı konularında başlatılan topyekun mücadelede vatandaşların ihbar, talep ve şikayetlerini bundan böyle Açık Kapı biriminden yapmalarını istedi.

Devlet-vatandaş işbirliğiyle, her geçen gün artarak toplumu tehdit eden uyuşturucuya karşı mücadelede; daha çok başarıya ulaşacağına dikkat çeken Vali Aksoy, bu kapsamda vatandaşların uyuşturucu madde ile ilgili ihbar, şikayet ve talepleri ilk önce Kocaeli Valiliği bünyesinde hizmet veren Açık Kapı birimine yapmaları gerektiğini belirtti.
Muhtarlar ve okul güvenlik koordinasyon görevlilerinin de bundan böyle Açık Kapı birimleri ile irtibat kurarak ve bu konudaki bütün verileri Açık Kapı sistemine bildireceklerini belirten Vali Hüseyin Aksoy, yaptığı açıklamada, "Bilindiği üzere İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğinde kamu hizmetlerine kolay erişimin sağlanması, vatandaş başvurularının hiçbir boşluğa mahal vermeden hızlı bir şekilde sonuçlandırılması maksadıyla Açık Kapı birimleri faaliyete geçirilmişti. Gerek küresel ölçekte ve gerekse ülkemizde teröre finansman sağlanmasının yanı sıra genç nesilleri tehdit eden uyuşturucu ile topyekun bir mücadelenin başlatılması konusunda vatandaşlarımızın talep ve beklentileri, devlet-vatandaş işbirliğini zorunlu hale getirmektedir" dedi.

Bu itibarla, bundan böyle uyuşturucu ile ilgili mücadelede vatandaşların ihbar, talep ve şikayetlerini, valilikte bulunan Açık Kapı bankosuna gelerek bildirimde bulunabilecekleri gibi internet üzerinden acikkapi.gov.tr adresini tıklayarak veya valiliğin web adresinden Açık Kapı linkini tıklayarak elektronik ortamda başvurularını yapabileceklerine değinen Aksoy, bu sayede yapılan ihbar ve şikayetlerin anında en üst düzey yetkili tarafından değerlendirilerek, en kısa sürede ve en etkin bir şekilde işlem yapılmasının sağlanacağını belirtti.
Vali Aksoy, uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile mücadelede devlet-vatandaş işbirliğinin çok önemli olduğuna vurgu yaparak, konunun önemine binaen, Kocaelili vatandaşlarının bu konuda göstereceği hassasiyete ve verecekleri her türlü desteğe teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.