LASTİK İŞ

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEYE DEVAM

Gündem 06.02.2018 - 19:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEYE DEVAM

Gölcük'te uyuşturucu ve tütün mamulleri bağımlılığına karşı mücadele toplantısı yapıldı.

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, kaymakamlıkta düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Uyuşturucu ve Tütün Mamulleri Bağımlılığına Karşı Mücadele Projesi kapsamında gerekli çalışmaları yapacaklarını belirterek, burada en büyük destekçilerinin sivil toplum kuruluşları olduğunu kaydetti.   Uyuşturucuya karşı hep birlikte mücadeleyi sürdüreceklerini dile getiren Altıntaş, "Hep birlikte bu illete karşı mücadelemizi vereceğiz. Gençlerimiz, yapılacak olan etkinliklerle uyarılacaktır. Yapılan çalışmalar sonucunda her iki ayda bir toplantı düzenlenerek yapılan çalışmalar değerlendirilecek." dedi.
Gölcük'te uyuşturucu ve tütün mamulleri bağımlılığına karşı mücadele toplantısı yapıldı.

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, kaymakamlıkta düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Uyuşturucu ve Tütün Mamulleri Bağımlılığına Karşı Mücadele Projesi kapsamında gerekli çalışmaları yapacaklarını belirterek, burada en büyük destekçilerinin sivil toplum kuruluşları olduğunu kaydetti.

 
Uyuşturucuya karşı hep birlikte mücadeleyi sürdüreceklerini dile getiren Altıntaş, "Hep birlikte bu illete karşı mücadelemizi vereceğiz. Gençlerimiz, yapılacak olan etkinliklerle uyarılacaktır. Yapılan çalışmalar sonucunda her iki ayda bir toplantı düzenlenerek yapılan çalışmalar değerlendirilecek." dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.