UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEYE DEVAM

11.11.2019 - 12:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEYE DEVAM

İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan çalışma neticesinde birçok uyuşturucu madde ele geçirildi.

Halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması için  uyuşturucu madde ve kaçakçılıkla mücadele kapsamında  İl Emniyet Müdürlüğü ve  İl Jandarma Komutanlığı’nın ortak operasyonunda yüzlerce uyuşturucu madde ele geçirildi. 4- 10 Kasım tarihleri arasında emniyet ve jandarmanın düzenlediği operasyonda ele geçirilen uyuşturucu maddeler içerisinde yer alan 161 gr ESRAR, 38 gr SKUNK, 9 gr METAMFETAMİN, 48 gr SENTETİK KANNABİNOİD, 17 adet ECSTASY, 3 adet S.ECZA ele geçirildi.
İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan çalışma neticesinde birçok uyuşturucu madde ele geçirildi.

Halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması için  uyuşturucu madde ve kaçakçılıkla mücadele kapsamında  İl Emniyet Müdürlüğü ve  İl Jandarma Komutanlığı’nın ortak operasyonunda yüzlerce uyuşturucu madde ele geçirildi.

4- 10 Kasım tarihleri arasında emniyet ve jandarmanın düzenlediği operasyonda ele geçirilen uyuşturucu maddeler içerisinde yer alan 161 gr ESRAR, 38 gr SKUNK, 9 gr METAMFETAMİN, 48 gr SENTETİK KANNABİNOİD, 17 adet ECSTASY, 3 adet S.ECZA ele geçirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.