LASTİK İŞ
ismail

UYUŞTURUCU OPERASYONU ; 3 GÖZALTI !

01.10.2018 - 23:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

UYUŞTURUCU OPERASYONU ; 3 GÖZALTI !

Gölcük yazlık mahallesinde uyuşturucu madde satıları yakalandı.

Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ile Narkotik Şube Müdürlüğünün müşterek yapmış olduğu çalışmalar sonucu Gölcük Yazlık Yeni Mahallede bir  iş yerinde yapılan aramada şüpheliler O. M.'ın üzerinden 38gr bonzai ,A. K'ın üzerinden 0.30 gr bonzai ve G. D'ın üzerinden 0.20 gr metanfetamin maddesi ele geçirilmiştir. Ayrıca O.M.'a ait evde yapılan  aramada F. M. isimli şüphelinin üzerinden 6 fişek, her bir fişek 0.40 gr satışa hazır bonzai maddesi ele geçirilmiş, F. M , A. K. ve O. M'ın "uyuşturucu bulundurmak, kullanmak ve ticaretini yapmak" suçundan gerekli işlemleri Narkotik Şube Müdürlüğü tarafından yapılmaktadır.
Gölcük yazlık mahallesinde uyuşturucu madde satıları yakalandı.

Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ile Narkotik Şube Müdürlüğünün müşterek yapmış olduğu çalışmalar sonucu Gölcük Yazlık Yeni Mahallede bir  iş yerinde yapılan aramada şüpheliler O. M.'ın üzerinden 38gr bonzai ,A. K'ın üzerinden 0.30 gr bonzai ve G. D'ın üzerinden 0.20 gr metanfetamin maddesi ele geçirilmiştir.

Ayrıca O.M.'a ait evde yapılan  aramada F. M. isimli şüphelinin üzerinden 6 fişek, her bir fişek 0.40 gr satışa hazır bonzai maddesi ele geçirilmiş, F. M , A. K. ve O. M'ın "uyuşturucu bulundurmak, kullanmak ve ticaretini yapmak" suçundan gerekli işlemleri Narkotik Şube Müdürlüğü tarafından yapılmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.