UYUŞTURUCU SATICILARI TUTUKLANDI

Gündem 12.10.2017 - 16:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

UYUŞTURUCU SATICILARI TUTUKLANDI

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin sokak satıcılarına yönelik Gölcük ve izmit'te düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı

İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Gölcük ve izmit’te sokak satıcılarına karşı operasyon başlatıldı. Operasyon kapsamında; 3 sokak satıcısı ve onlardan uyuşturucu madde satın alan 4 şahıs yakalandı. Gözaltına alınan şahısların üzerinden, 651,25 gram esrar ve 31,29 gram bonzai adlı sentetik uyuşturucu ele geçirildi. Poliste biten işlemlerini ardından adliyeye sevk edilen şahıslardan 3 torbacı çıkarıldılar mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 1 ADET UYUŞTURUCU HAP ELE GEÇİRİLDİ Derince’de düzenlenen bir başka operasyonda da, durumundan şüphelenilen bir şahsın yapılan kontrolünde üzerinde 1 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçundan Adli işlem yapıldı.
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin sokak satıcılarına yönelik Gölcük ve izmit'te düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı

İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Gölcük ve izmit’te sokak satıcılarına karşı operasyon başlatıldı. Operasyon kapsamında; 3 sokak satıcısı ve onlardan uyuşturucu madde satın alan 4 şahıs yakalandı. Gözaltına alınan şahısların üzerinden, 651,25 gram esrar ve 31,29 gram bonzai adlı sentetik uyuşturucu ele geçirildi. Poliste biten işlemlerini ardından adliyeye sevk edilen şahıslardan 3 torbacı çıkarıldılar mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


1 ADET UYUŞTURUCU HAP ELE GEÇİRİLDİ
Derince’de düzenlenen bir başka operasyonda da, durumundan şüphelenilen bir şahsın yapılan kontrolünde üzerinde 1 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçundan Adli işlem yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.