UYUŞTURUCU SATICISI KAHVEHANEDE YAKALANDI!

Gündem 26.09.2018 - 15:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

UYUŞTURUCU SATICISI KAHVEHANEDE YAKALANDI!

Gölcük'te jandarma ekiplerinin operasyonu ile yakalanan uyuşturucu taciri, tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Edinilen bilgiye göre,  Gölcük ilçesinde uyuşturucu madde imal etmek ve ticaretini yapmak suçundan aranan M.S. isimli şahıs Gölcük İlçe Jandarma ekipleri tarafından fiziki ve teknik takibe alındı. Uzun çalışmalar sonrası M.S.’nin Gölcük’ün İhsaniye Mahallesi’nde bir kahvehaneye girdiğini öğrenen ekipler, yaptıkları operasyon sonucu M.S.’yi kıskıvrak yakaladı. Gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen M.S. çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.   
Gölcük'te jandarma ekiplerinin operasyonu ile yakalanan uyuşturucu taciri, tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Edinilen bilgiye göre,  Gölcük ilçesinde uyuşturucu madde imal etmek ve ticaretini yapmak suçundan aranan M.S. isimli şahıs Gölcük İlçe Jandarma ekipleri tarafından fiziki ve teknik takibe alındı. Uzun çalışmalar sonrası M.S.’nin Gölcük’ün İhsaniye Mahallesi’nde bir kahvehaneye girdiğini öğrenen ekipler, yaptıkları operasyon sonucu M.S.’yi kıskıvrak yakaladı.

Gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen M.S. çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.