LASTİK İŞ
ismail

UYUŞTURUCU SATICISI YAKALANDI

06.01.2018 - 13:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

UYUŞTURUCU SATICISI YAKALANDI

Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği polis ekipleri yaptıkları çalışmalarla uyuşturuculara göz açtırmıyor. Yunus ekiplerin devriye gezerken satıcı ve içici olmak üzere iki kişi yakalandı.

ŞÜPHELENDİKLERİ ARAÇTAN UYUŞTURUCU ÇIKTI Uyuşturucu ile mücadele devam eden Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amriliği Polis ekiplerin çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Edinilen bilgi ve iddialara göre  Değirmendere bölgesinde devriye gezen Yunus ekipleri bir otomobilden şüphelenerek otomobili durdurdu. Otomobilin içerisinde bulunan T.D. ve A.K. şahısları aramasında üzerilerinde 2,5 gram esrar ve 67 adet uyuşturucu hap bulundu. T.D. ve A. K. Polis tarafından gözaltına alınarak asayiş büro amirliğinde yapılan sorgusunda T.D. uyuşturucu satıcısı olarak belirlenirken, A.K. ise kullanıcı olarak tespiti yapıldı. Şahıslar Polis sorgusundan sonra Gölcük adliyesine sevk edildi.  
Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği polis ekipleri yaptıkları çalışmalarla uyuşturuculara göz açtırmıyor. Yunus ekiplerin devriye gezerken satıcı ve içici olmak üzere iki kişi yakalandı.

ŞÜPHELENDİKLERİ ARAÇTAN UYUŞTURUCU ÇIKTI

Uyuşturucu ile mücadele devam eden Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amriliği Polis ekiplerin çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Edinilen bilgi ve iddialara göre  Değirmendere bölgesinde devriye gezen Yunus ekipleri bir otomobilden şüphelenerek otomobili durdurdu. Otomobilin içerisinde bulunan T.D. ve A.K. şahısları aramasında üzerilerinde 2,5 gram esrar ve 67 adet uyuşturucu hap bulundu. T.D. ve A. K. Polis tarafından gözaltına alınarak asayiş büro amirliğinde yapılan sorgusunda T.D. uyuşturucu satıcısı olarak belirlenirken, A.K. ise kullanıcı olarak tespiti yapıldı. Şahıslar Polis sorgusundan sonra Gölcük adliyesine sevk edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.