LASTİK İŞ

UYUŞTURUCU YUTMUŞLARDI TUTUKLANDILAR

Gündem 25.01.2021 - 14:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

UYUŞTURUCU YUTMUŞLARDI TUTUKLANDILAR

Uyuşturucu sevkiyatı yapan İran uyruklu 3 kişi, polise yakalanmamak amacıyla yaklaşık 1 kilo metemafetamini yuttu. Ancak sindirim sisteminin çalışmasına engel olamayınca, polise yakalandı. Adliyeye sevk edilen 3 kişide tutuklandı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Büro Ekipleri,  almış oldukları duyum ve yaptıkları istihbarı çalışmalar sonucu, bazı şahısların Kocaeli üzerinden yüklü miktarda uyuşturucu sevkiyatı yapacağına dair bilgilere ulaştı. Şahısları bindikleri yolcu otobüsünde takibe alan ekipler, TEM Otoyolu üzeri İzmit İlçesinde durdurdu. Şahısların yapılan üst aramasındaki şüpheli hareketleri ve bir şüpheliye ait cekette üzerinde dışkı kalıntısı bulunan 25 fişek metamfetamin ele geçirilmesi üzerine ekipler durumdan şüphelendi.    POLİS VE HEKİM KONTROLÜNDE  İran uyruklu olan 3 kişi gözaltına alınarak, savcılıktan alınan izin ile hastaneye götürüldü.  Gözaltına alınan şüphelilerin çekilen röntgenlerinde midelerinde çok sayıda cisim olduğu görüldü. Bunun üzerine hekim kontrolünde şüphelilere verilen ilaçlar ile yabancı cisimleri çıkarmaları sağlandı. Toplamda 103 fişek halinde 871 gram metamfetamin  ele geçirilen  şüpheliler ifadelerinin alınmaları için Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.    TUTUKLANDILAR Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan ve öğle saatlerinde Körfez Adliyesine sevk edilen 3 zanlıda tutuklanarak cezaevine kondu.  
Uyuşturucu sevkiyatı yapan İran uyruklu 3 kişi, polise yakalanmamak amacıyla yaklaşık 1 kilo metemafetamini yuttu. Ancak sindirim sisteminin çalışmasına engel olamayınca, polise yakalandı. Adliyeye sevk edilen 3 kişide tutuklandı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Büro Ekipleri,  almış oldukları duyum ve yaptıkları istihbarı çalışmalar sonucu, bazı şahısların Kocaeli üzerinden yüklü miktarda uyuşturucu sevkiyatı yapacağına dair bilgilere ulaştı. Şahısları bindikleri yolcu otobüsünde takibe alan ekipler, TEM Otoyolu üzeri İzmit İlçesinde durdurdu. Şahısların yapılan üst aramasındaki şüpheli hareketleri ve bir şüpheliye ait cekette üzerinde dışkı kalıntısı bulunan 25 fişek metamfetamin ele geçirilmesi üzerine ekipler durumdan şüphelendi. 

 

POLİS VE HEKİM KONTROLÜNDE

 İran uyruklu olan 3 kişi gözaltına alınarak, savcılıktan alınan izin ile hastaneye götürüldü.  Gözaltına alınan şüphelilerin çekilen röntgenlerinde midelerinde çok sayıda cisim olduğu görüldü. Bunun üzerine hekim kontrolünde şüphelilere verilen ilaçlar ile yabancı cisimleri çıkarmaları sağlandı. Toplamda 103 fişek halinde 871 gram metamfetamin  ele geçirilen  şüpheliler ifadelerinin alınmaları için Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. 

 

TUTUKLANDILAR

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan ve öğle saatlerinde Körfez Adliyesine sevk edilen 3 zanlıda tutuklanarak cezaevine kondu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.