UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK!

01.07.2019 - 11:59, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK!

Kocaeli’de İl Emniyet Müdürlüğü Ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu madde üreticileri ve satıcılarına yönelik operasyonlarını sürdürüyor.

Kacaeli valiliğinden yapılan duyuruya göre  Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri il genelinde 3 ayrı adrese uyuşturucu üretimi ve satışı yaptığı bilgisine ulaştı. Ekipler, araçta narkotik köpeği  ile yaptıkları aramalarda, kapı içerisine zulalanmış halde 3 tabanca, tabancalara ait şarjör ve fişekler, 90 adet uyuşturucu hap ve 42 gram skunk maddesi ele geçirdi. BİN 553 KÖK KENEVİR BİTKİSİ ELE GEÇİRİLDİ Olayla ilgili olarak araçta bulunan M.G. adlı şahıs ise gözaltına alınarak jandarma karakoluna götürüldü. Şahsın yapılan incelemesinde uyuşturucu imal ve ticareti, silah kaçakçılığı, resmi belgelerde sahtecilik konularında çok sayıda suç kaydının olduğu belirlendi. Şahsın işlemlerinin tamamlanması sonrasında adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Ekipler daha sonra Karamürsel Kadriye, İzmit Orhaniye ve Gölcük Ümmiye Mahallelerinde ormanlık ve tarla alanlarda yaptıkları aramalarda bin 553  kök kenevir bitkisi ele geçirdi. Olayda ele geçirilen kenevir bitkileri savcı talimatı ile imha edilirken olayla ilgili tarlalarına kenevir eken H.B. adlı şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı. ALINAN MADDELER İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ; 204 gr ESRAR, 335 gr SKUNK, 329 gr SENTETİK KANNABİNOİD (BONZAİ),   83 Adet ECSTASY,   81 gr METAMFETAMİN,     1 gr KOKAİN,   13 Kök KENEVİR BİTKİSİ,   23 Adet CAPTAGON,     5 Adet SENTETİK ECZA,   İL JANDARMA KOMUTANLIĞININ YAPMIŞ OLDUĞU UYGULAMALAR NETİCESİNDE;  1.553 Kök HİNT KENEVİRİ,       90 Adet SENTETİK HAP,       42 gr SKUNK,      272 gr ESRAR,         6 Adet SENTETİK ECZA,         1 gr SENTETİK KANNABİNOİD (BONZAİ) ele geçirilmiştir.  
Kocaeli’de İl Emniyet Müdürlüğü Ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu madde üreticileri ve satıcılarına yönelik operasyonlarını sürdürüyor.

Kacaeli valiliğinden yapılan duyuruya göre  Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri il genelinde 3 ayrı adrese uyuşturucu üretimi ve satışı yaptığı bilgisine ulaştı. Ekipler, araçta narkotik köpeği  ile yaptıkları aramalarda, kapı içerisine zulalanmış halde 3 tabanca, tabancalara ait şarjör ve fişekler, 90 adet uyuşturucu hap ve 42 gram skunk maddesi ele geçirdi.

BİN 553 KÖK KENEVİR BİTKİSİ ELE GEÇİRİLDİ

Olayla ilgili olarak araçta bulunan M.G. adlı şahıs ise gözaltına alınarak jandarma karakoluna götürüldü. Şahsın yapılan incelemesinde uyuşturucu imal ve ticareti, silah kaçakçılığı, resmi belgelerde sahtecilik konularında çok sayıda suç kaydının olduğu belirlendi. Şahsın işlemlerinin tamamlanması sonrasında adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Ekipler daha sonra Karamürsel Kadriye, İzmit Orhaniye ve Gölcük Ümmiye Mahallelerinde ormanlık ve tarla alanlarda yaptıkları aramalarda bin 553  kök kenevir bitkisi ele geçirdi. Olayda ele geçirilen kenevir bitkileri savcı talimatı ile imha edilirken olayla ilgili tarlalarına kenevir eken H.B. adlı şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

ALINAN MADDELER

İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ;

  • 204 gr ESRAR,
  • 335 gr SKUNK,
  • 329 gr SENTETİK KANNABİNOİD (BONZAİ),
  •   83 Adet ECSTASY,
  •   81 gr METAMFETAMİN,
  •     1 gr KOKAİN,
  •   13 Kök KENEVİR BİTKİSİ,
  •   23 Adet CAPTAGON,
  •     5 Adet SENTETİK ECZA,

 

  • İL JANDARMA KOMUTANLIĞININ YAPMIŞ OLDUĞU UYGULAMALAR NETİCESİNDE;
  •  1.553 Kök HİNT KENEVİRİ,
  •       90 Adet SENTETİK HAP,
  •       42 gr SKUNK, 
  •     272 gr ESRAR,
  •         6 Adet SENTETİK ECZA,
  •         1 gr SENTETİK KANNABİNOİD (BONZAİ) ele geçirilmiştir.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.