LASTİK İŞ
ismail

UYUŞTURUCUYA HAYIR

27.06.2019 - 15:01, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

UYUŞTURUCUYA HAYIR

Vali Hüseyin Aksoy, “26 Haziran Uyuşturucu kullanımı ve Kaçakçılığı İle Mücadele Günü” nedeniyle İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Kadın Sağlığı ve Eğitimi projesi ile ilgili kurulan standı ziyaret etti.

Vali Hüseyin Aksoy, “26 Haziran Uyuşturucu kullanımı ve Kaçakçılığı İle Mücadele Günü”  nedeniyle İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Kadın Sağlığı ve Eğitimi projesi ile ilgili kurulan standı ziyaret etti. Belsa Plaza'da kurulan standı ziyaretlerinde Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy'a; Vali Yardımcısı Vekili Aytaç Akgül,  İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney ve Dr. İnci Sobi eşlik etti. TOPLUM DAHA DUYARLI OLMALI Vali Hüseyin Aksoy ziyarette yaptığı konuşmalarında; “26 Haziran uyuşturucu ile mücadele günü ve Kocaeli olarak bu konudaki duyarlılığı en üst noktalara çıkarmak için halkımızın en yoğun olduğu noktada arkadaşlarımız stant açarak vatandaşlarımızı bilgilendiriyor. Uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele konusunda toplumun daha duyarlı hale gelebilmesi için bütün kurumlarımız ile işbirliği içerisinde çalışıyoruz. Emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Toplumsal duyarlılığı daha üst noktalara çıkarmak için çalışmalarımıza bundan sonrada büyük bir kararlılıkla devam edeceğiz.” diyen Sayın Valimiz,  amacın,  başta geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimiz olmak üzere, toplumun tamamını her türlü uyarıcı ve uyuşturucu madde kullanımından uzak tutmak olduğunu belirterek, standın açılışına katkı sunan herkese teşekkür etti. 
Vali Hüseyin Aksoy, “26 Haziran Uyuşturucu kullanımı ve Kaçakçılığı İle Mücadele Günü” nedeniyle İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Kadın Sağlığı ve Eğitimi projesi ile ilgili kurulan standı ziyaret etti.

Vali Hüseyin Aksoy, “26 Haziran Uyuşturucu kullanımı ve Kaçakçılığı İle Mücadele Günü”  nedeniyle İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Kadın Sağlığı ve Eğitimi projesi ile ilgili kurulan standı ziyaret etti.
Belsa Plaza'da kurulan standı ziyaretlerinde Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy'a; Vali Yardımcısı Vekili Aytaç Akgül,  İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney ve Dr. İnci Sobi eşlik etti.

TOPLUM DAHA DUYARLI OLMALI
Vali Hüseyin Aksoy ziyarette yaptığı konuşmalarında; “26 Haziran uyuşturucu ile mücadele günü ve Kocaeli olarak bu konudaki duyarlılığı en üst noktalara çıkarmak için halkımızın en yoğun olduğu noktada arkadaşlarımız stant açarak vatandaşlarımızı bilgilendiriyor. Uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele konusunda toplumun daha duyarlı hale gelebilmesi için bütün kurumlarımız ile işbirliği içerisinde çalışıyoruz. Emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Toplumsal duyarlılığı daha üst noktalara çıkarmak için çalışmalarımıza bundan sonrada büyük bir kararlılıkla devam edeceğiz.” diyen Sayın Valimiz,  amacın,  başta geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimiz olmak üzere, toplumun tamamını her türlü uyarıcı ve uyuşturucu madde kullanımından uzak tutmak olduğunu belirterek, standın açılışına katkı sunan herkese teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.