LASTİK İŞ
ismail

UYUŞTURUCUYA HAYIR

03.12.2019 - 17:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

UYUŞTURUCUYA HAYIR

İlçemizde geçtiğimiz yıl kurulan ve ilçemizi başarıyla temsil eden Gölcük Çiftlik Spor anlamlı bir panele imza atarak, ‘Uyuşturucuya Hayır’ dedi. Kongre Sarayı Konferans Salonunda gerçekleşen etkinlik, Gölcük Kaymakamlığı, Gölcük Belediyesi, Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Sağlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün destekleriyle gerçekleştirildi.

Uyuşturucuya Hayı paneline Gölcük Belediye Başkanı Avukat Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Fikret Gürel, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan Vekili Hüseyin Çakıroğlu, İyi Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, Saadet Partisi İlçe Başkanı Yaşar Yıldız,  Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili ve Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Turhan Yıldız, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir İsmet İşeri, Gölcük Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekiplerinden Burak Özer ve çok sayıda davetli katıldı. DESTEK İÇİN TEŞEKKÜRE ETTİ Panel 1 dakikalık Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.  Çiftlikspor Başkanı İskender Aksoy,  ‘’Bizler Gölcük’ün en büyük mahallesi olarak Gölcük Çiftlikspor Kulübünü kurduk. Bugün böylesine önemli bir etkinliği gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Bu paneli gerçekleştirmek için bizlere destek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Hepiniz hoş geldiniz” dedi. GENÇLERİMİZ İÇİN ÇOK ÇALIŞMAMIZ LAZIM Gölcük Belediyesi Başkanı Ali Yıldırım Sezer,  ‘’Gölcük’te Çiftlik Mahallemiz 13 bin nüfusuyla en kalabalık mahallemiz. Beldemizin takımlarından Gölcük Çiftlikspor Kulübü uyuşturucuyla mücadele konusunda önemli bir etkinlik gerçekleştiriyor. İlçemize Narkotik biriminin gelmesiyle bu sorun minimum seviyeye düşürmeyi başardık. Emperyalistler sadece üzerimize tankla tüfekle saldırmıyor, uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklarla üzerimize geliyorlar. Bizim için gençler çok önemli. Gençlerimiz için çok çalışmamız gerekiyor. Bu paneli gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum’’ diyerek konuşmasını tamamladı.   PLAKET VERİLDİ Konuşmaların ardından, Gölcük Çiftlikspor Kulübü Başkanı İskender Aksoy kendilerine destek veren başta Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e, Siyasi Parti İlçe Başkanlarına ve STK Başkalarına teşekkür  plaketi takdim etti. UYUŞTURUCUYA KARŞI BİLGİLENDİRDİ Panel’e konuşmacı olarak katılan Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekiplerinden Burak Özer, uyuşturucuyla mücadele konusunda yapılması gerekenleri, uyuşturucu satıcılarıyla mücadele, ailelerin uyuşturucu tehlikesi karşısında neler yapması gibi önemli konuları anlattı.
İlçemizde geçtiğimiz yıl kurulan ve ilçemizi başarıyla temsil eden Gölcük Çiftlik Spor anlamlı bir panele imza atarak, ‘Uyuşturucuya Hayır’ dedi. Kongre Sarayı Konferans Salonunda gerçekleşen etkinlik, Gölcük Kaymakamlığı, Gölcük Belediyesi, Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Sağlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün destekleriyle gerçekleştirildi.

Uyuşturucuya Hayı paneline Gölcük Belediye Başkanı Avukat Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Fikret Gürel, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan Vekili Hüseyin Çakıroğlu, İyi Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, Saadet Partisi İlçe Başkanı Yaşar Yıldız,  Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili ve Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Turhan Yıldız, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir İsmet İşeri, Gölcük Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekiplerinden Burak Özer ve çok sayıda davetli katıldı.

DESTEK İÇİN TEŞEKKÜRE ETTİ
Panel 1 dakikalık Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.  Çiftlikspor Başkanı İskender Aksoy,  ‘’Bizler Gölcük’ün en büyük mahallesi olarak Gölcük Çiftlikspor Kulübünü kurduk. Bugün böylesine önemli bir etkinliği gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Bu paneli gerçekleştirmek için bizlere destek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Hepiniz hoş geldiniz” dedi.

GENÇLERİMİZ İÇİN ÇOK ÇALIŞMAMIZ LAZIM
Gölcük Belediyesi Başkanı Ali Yıldırım Sezer,  ‘’Gölcük’te Çiftlik Mahallemiz 13 bin nüfusuyla en kalabalık mahallemiz. Beldemizin takımlarından Gölcük Çiftlikspor Kulübü uyuşturucuyla mücadele konusunda önemli bir etkinlik gerçekleştiriyor. İlçemize Narkotik biriminin gelmesiyle bu sorun minimum seviyeye düşürmeyi başardık. Emperyalistler sadece üzerimize tankla tüfekle saldırmıyor, uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklarla üzerimize geliyorlar. Bizim için gençler çok önemli. Gençlerimiz için çok çalışmamız gerekiyor. Bu paneli gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum’’ diyerek konuşmasını tamamladı.  

PLAKET VERİLDİ
Konuşmaların ardından, Gölcük Çiftlikspor Kulübü Başkanı İskender Aksoy kendilerine destek veren başta Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e, Siyasi Parti İlçe Başkanlarına ve STK Başkalarına teşekkür  plaketi takdim etti.

UYUŞTURUCUYA KARŞI BİLGİLENDİRDİ
Panel’e konuşmacı olarak katılan Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekiplerinden Burak Özer, uyuşturucuyla mücadele konusunda yapılması gerekenleri, uyuşturucu satıcılarıyla mücadele, ailelerin uyuşturucu tehlikesi karşısında neler yapması gibi önemli konuları anlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.