LASTİK İŞ
ismail

UYUŞTURUCUYA ''HODRİ MEYDAN''

21.04.2018 - 17:50, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

UYUŞTURUCUYA ''HODRİ MEYDAN''

Kocaelispor’un taraftarı grubu Hodri Meydan uyuşturucuya karşı savaş açarken konuya ilişkin İzmit Sabri Yalım Parkı’nda basın açıklaması gerçekleştirdi.

 Basın açıklamasına Hodri Meydan üyelerinin yanı sıra Antalyasporlu taraftarlar ve birçok siyasi parti temsilcisi destek verdi. YOĞUN KATILIM Yapılan açıklamaya CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, CHP İzmit Gençlik Kolları Başkanı Mehdi Kaan Günan, CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, CHP İzmit eski İlçe Başkanı Selman Yıldırım, CHP İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Birgül Gök, Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik, İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Ufuk Turan ve MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz katıldı.   TOPYEKÜN ROL ALMALIYIZ Sabri Yalım Parkı’nda açıklamalarda bulunan Hodri Meydan Grubu Lideri Enver Güler, “Bizler Hodri Meydan Taraftar Derneği olarak 21’inci yüzyılın vebası olan uyuşturucu illetiyle mücadele edeceğiz ve kesinlikle kendi organizasyonumuzda buna müsaade etmeyecek şekilde önlemler almış bulunmaktayız. Bu sorunun çözümünde emniyet, aileler, STK’lar ve bireyler olarak topyekün rol almalıyız. Bizler tribünlerde uyuşturucu madde etkisiyle kendini kaybedenlerden değil, uyuşturucudan uzak duran ve tribünlerde kendini rahatça ifade edenlerden olmalıyız” ifadelerini kullandı. AMATEM'E İHTİYAÇ VAR Güler açıklamasını, “Bugün burada yanımızda olan, destek veren ülke tribünlerinin de desteğiyle bu çoban ateşinin büyüyüp uyuşturucuya karşı duvar olması en büyük dileğimizdir. Son olarak parmak basmak ve dikkat çekmek istediğimiz bir husus bulunmaktadır. Şehrimizin uyuşturucuyla mücadele sağlamak için AMATEM tarzı bir rehabilitasyon merkezine ihtiyaç duyduğumuzu görüyoruz. Bu merkezin kurulması için şehrimizi yöneten mülki idarelerden harekete geçmelerini rica ediyoruz. Uyuşturucu bedenimizi değil, geleceğimizi uyuşturur. Uyuşturucuya da Hodri Meydan” şeklinde sonlandırdı. 
Kocaelispor’un taraftarı grubu Hodri Meydan uyuşturucuya karşı savaş açarken konuya ilişkin İzmit Sabri Yalım Parkı’nda basın açıklaması gerçekleştirdi.

 Basın açıklamasına Hodri Meydan üyelerinin yanı sıra Antalyasporlu taraftarlar ve birçok siyasi parti temsilcisi destek verdi. YOĞUN KATILIM

Yapılan açıklamaya CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, CHP İzmit Gençlik Kolları Başkanı Mehdi Kaan Günan, CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, CHP İzmit eski İlçe Başkanı Selman Yıldırım, CHP İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Birgül Gök, Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik, İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Ufuk Turan ve MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz katıldı.  

TOPYEKÜN ROL ALMALIYIZ Sabri Yalım Parkı’nda açıklamalarda bulunan Hodri Meydan Grubu Lideri Enver Güler, “Bizler Hodri Meydan Taraftar Derneği olarak 21’inci yüzyılın vebası olan uyuşturucu illetiyle mücadele edeceğiz ve kesinlikle kendi organizasyonumuzda buna müsaade etmeyecek şekilde önlemler almış bulunmaktayız. Bu sorunun çözümünde emniyet, aileler, STK’lar ve bireyler olarak topyekün rol almalıyız. Bizler tribünlerde uyuşturucu madde etkisiyle kendini kaybedenlerden değil, uyuşturucudan uzak duran ve tribünlerde kendini rahatça ifade edenlerden olmalıyız” ifadelerini kullandı.


AMATEM'E İHTİYAÇ VAR Güler açıklamasını, “Bugün burada yanımızda olan, destek veren ülke tribünlerinin de desteğiyle bu çoban ateşinin büyüyüp uyuşturucuya karşı duvar olması en büyük dileğimizdir. Son olarak parmak basmak ve dikkat çekmek istediğimiz bir husus bulunmaktadır. Şehrimizin uyuşturucuyla mücadele sağlamak için AMATEM tarzı bir rehabilitasyon merkezine ihtiyaç duyduğumuzu görüyoruz. Bu merkezin kurulması için şehrimizi yöneten mülki idarelerden harekete geçmelerini rica ediyoruz. Uyuşturucu bedenimizi değil, geleceğimizi uyuşturur. Uyuşturucuya da Hodri Meydan” şeklinde sonlandırdı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.