LASTİK İŞ

UYUŞTURUCUYA SAVAŞ AÇTILAR

Sağlık 27.10.2017 - 18:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

UYUŞTURUCUYA SAVAŞ AÇTILAR

Uyuşturucu ile Mücadele İl Kurulu Toplantısı 26/10/2017 tarihinde saat 14:00’da Valilik Karamürsel Alp Toplantı Salonu’nda Vali Yardımcısız Beyazıt TANÇ Başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Mürsel DURMAZ, Cumhuriyet Savcısı Ali Mesut KAVAK, Kocaeli Üniversitesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ayşen COŞKUN, Kocaeli Üniversitesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Çiğdem ÇAĞLAYAN ve diğer Kurumları temsilen Müdür Yardımcısı ve Şube Müdürleri katılım sağlamıştır. Sayın Vali Yardımcımız Beyazıt TANÇ’ın açılış konuşmasının ardından sırasıyla İl Emniyet Müdürlüğümüz, İl Jandarma Komutanlığımız, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüz ve İl Sağlık Müdürlüğümüz Uyuşturucu ile Mücadele konusundaki faaliyetleri, mevcut çalışmalara yönelik katkı ve önerileri hakkında Kurul üyelerine sunum yapmıştır. Sayın Valimiz Hüseyin AKSOY’un talimatı üzerine Kocaeli Uyuşturucu ile Mücadele Yerel Eylem Planı İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından revize edilmiş olup 20/09/2017 tarihinde Kurul Üyesi Kurumların temsilcileri ile yapılan toplantıda değerlendirilerek Uyuşturucu ile Mücadele İl Kurulu Toplantısına sunulmuştur. Sayın Vali Yardımcımız Beyazıt TANÇ’ın talimatı üzerine Uyuşturucu ile Mücadele Yerel Eylem Planı’nda (2017-2019)  yapılan revizyon çalışmalarının Kurul Üyesi Kurumlara elektronik ortamda gönderilmesi ve en geç 03.11.2017 tarihine kadar İl Sağlık Müdürlüğümüz Ruh Sağlığı Programları Tütün ve Diğer Bağımlılık Yapıcı Maddeler Şubesine Kurumlardan yapılacak geri dönüşler neticesinde Uyuşturucu ile Mücadele Yerel Eylem Planı’na (2017-2019) son halinin verilmesi ve Kasım 2017’de Sayın Valimiz Başkanlığında yapılacak olan toplantıya arz edilmesi kararı alınmıştır. 
Uyuşturucu ile Mücadele İl Kurulu Toplantısı 26/10/2017 tarihinde saat 14:00’da Valilik Karamürsel Alp Toplantı Salonu’nda Vali Yardımcısız Beyazıt TANÇ Başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Mürsel DURMAZ, Cumhuriyet Savcısı Ali Mesut KAVAK, Kocaeli Üniversitesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ayşen COŞKUN, Kocaeli Üniversitesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Çiğdem ÇAĞLAYAN ve diğer Kurumları temsilen Müdür Yardımcısı ve Şube Müdürleri katılım sağlamıştır.

Sayın Vali Yardımcımız Beyazıt TANÇ’ın açılış konuşmasının ardından sırasıyla İl Emniyet Müdürlüğümüz, İl Jandarma Komutanlığımız, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüz ve İl Sağlık Müdürlüğümüz Uyuşturucu ile Mücadele konusundaki faaliyetleri, mevcut çalışmalara yönelik katkı ve önerileri hakkında Kurul üyelerine sunum yapmıştır.

Sayın Valimiz Hüseyin AKSOY’un talimatı üzerine Kocaeli Uyuşturucu ile Mücadele Yerel Eylem Planı İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından revize edilmiş olup 20/09/2017 tarihinde Kurul Üyesi Kurumların temsilcileri ile yapılan toplantıda değerlendirilerek Uyuşturucu ile Mücadele İl Kurulu Toplantısına sunulmuştur.

Sayın Vali Yardımcımız Beyazıt TANÇ’ın talimatı üzerine Uyuşturucu ile Mücadele Yerel Eylem Planı’nda (2017-2019)  yapılan revizyon çalışmalarının Kurul Üyesi Kurumlara elektronik ortamda gönderilmesi ve en geç 03.11.2017 tarihine kadar İl Sağlık Müdürlüğümüz Ruh Sağlığı Programları Tütün ve Diğer Bağımlılık Yapıcı Maddeler Şubesine Kurumlardan yapılacak geri dönüşler neticesinde Uyuşturucu ile Mücadele Yerel Eylem Planı’na (2017-2019) son halinin verilmesi ve Kasım 2017’de Sayın Valimiz Başkanlığında yapılacak olan toplantıya arz edilmesi kararı alınmıştır. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.