UZMAN KADRO GENİŞLİYOR

Sağlık 28.02.2017 - 09:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

UZMAN KADRO GENİŞLİYOR

Deri ve Zührevi Hastalıklar Uzmanı Dr. Yıldıray Yeniay, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Deri ve Zührevi Hastalıklar Uzmanı Dr. Yıldıray Yeniay, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.   Gölcük necati çelik Devlet Hastenesi kadrosunu her geçen gün genişletmeye devam ediyor.  1982 yılında Giresun’da doğan Dr. Yıldıray Yeniay ilk ve orta öğrenimini Kocaeli’nde tamamladı. 2000 yılında Deniz Lisesi’nden mezun oldu. 2006 yılında Gülhane Askeri Tıp Akademisi Askeri Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra 2009-2013 yıllarında Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde Deri ve Zührevi Hastalıklar uzmanlığını aldı. 2013 yılında Gölcük Asker Hastanesi’ne Deri ve Zührevi Hastalıklar Uzmanı olarak atandı. 2016 yılında California Üniversitesi San Francisco’da (UCSF) bir yıl süreyle deri kanserleri, dermatolojik cerrahi ve kozmetoloji üzerine eğitim aldıktan sonra Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde hasta kabulüne başlamıştır. 2 çocuk babası Yeniay’a görevinde başarılar dileriz.
Deri ve Zührevi Hastalıklar Uzmanı Dr. Yıldıray Yeniay, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Deri ve Zührevi Hastalıklar Uzmanı Dr. Yıldıray Yeniay, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
 
Gölcük necati çelik Devlet Hastenesi kadrosunu her geçen gün genişletmeye devam ediyor. 

1982 yılında Giresun’da doğan Dr. Yıldıray Yeniay ilk ve orta öğrenimini Kocaeli’nde tamamladı. 2000 yılında Deniz Lisesi’nden mezun oldu. 2006 yılında Gülhane Askeri Tıp Akademisi Askeri Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra 2009-2013 yıllarında Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde Deri ve Zührevi Hastalıklar uzmanlığını aldı. 2013 yılında Gölcük Asker Hastanesi’ne Deri ve Zührevi Hastalıklar Uzmanı olarak atandı. 2016 yılında California Üniversitesi San Francisco’da (UCSF) bir yıl süreyle deri kanserleri, dermatolojik cerrahi ve kozmetoloji üzerine eğitim aldıktan sonra Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde hasta kabulüne başlamıştır. 2 çocuk babası Yeniay’a görevinde başarılar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.