Uzman Kadro Büyüyor

Sağlık 18.08.2013 - 15:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Uzman Kadro Büyüyor

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne Kardiyoloji uzmanı Neslihan Özlem Al göreve başladı.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne Kardiyoloji uzmanı Neslihan Özlem Al göreve başladı.   Her geçen gün biraz daha büyüyen Gölcük Necati çelik Devlet Hastanesi uzman kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Neslihan Özlem Al Kardiyoloji uzmanı olarak  göreve başladı. Evli ve bir çocuk annesi, İstanbul Çapa Tıp Fakültesinden 2012 yılında mezun olan Doktor Neslihan Özlem Al Kocaeli Tıp Fakültesinde uzmanlık eğitimini görerek Kardiyoloji Uzmanı olarak Necati Çelik Hastanesinde görevine başladı. Özlem al "kendi isteğimle tercihimi Gölcükten yana kullandım, eşim Karamürsel Devlet Hastanesi'nde ortopedi uzmanı olarak çalışıyor” dedi.  
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne Kardiyoloji uzmanı Neslihan Özlem Al göreve başladı.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne Kardiyoloji uzmanı Neslihan Özlem Al göreve başladı.

 

Her geçen gün biraz daha büyüyen Gölcük Necati çelik Devlet Hastanesi uzman kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Neslihan Özlem Al Kardiyoloji uzmanı olarak  göreve başladı. Evli ve bir çocuk annesi, İstanbul Çapa Tıp Fakültesinden 2012 yılında mezun olan Doktor Neslihan Özlem Al Kocaeli Tıp Fakültesinde uzmanlık eğitimini görerek Kardiyoloji Uzmanı olarak Necati Çelik Hastanesinde görevine başladı.

Özlem al "kendi isteğimle tercihimi Gölcükten yana kullandım, eşim Karamürsel Devlet Hastanesi'nde ortopedi uzmanı olarak çalışıyor” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.