LASTİK İŞ

UZMANLARDAN SEL UYARISI

Gündem 20.11.2017 - 19:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

UZMANLARDAN SEL UYARISI

Kocaeli’de geçtiğimiz günde etkili olan pastırma sıcakları, yerini sağanak şeklinde görülen yağmura ve kuvvetli esen rüzgara bıraktı.

 Yurdun genelinde beklenen yağmur, Kocaeli ’de de başladı. Sabahın ilk saatlerinde ara ara görülen yağmur, öğle saatlerinde sağanak şeklinde yağmaya devam ederken, denizde kuvvetli rüzgar kendini htirmeye başladı.Kocaeli’de yağışların şiddetli rüzgar ile kuvvetli bir şekilde süreceği öğrenilirken, 25 Kasım Cuma gününe kadar devam etmesi bekleniyor. Uzmanlar uyardı: Sele sebep olabilir Görülen kuvvetli yağışların ani sel, su baskınlarının ve trafikte aksamalara sebep olabileceğini söyleyen uzmanlar ise vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.    
Kocaeli’de geçtiğimiz günde etkili olan pastırma sıcakları, yerini sağanak şeklinde görülen yağmura ve kuvvetli esen rüzgara bıraktı.

 Yurdun genelinde beklenen yağmur, Kocaeli ’de de başladı. Sabahın ilk saatlerinde ara ara görülen yağmur, öğle saatlerinde sağanak şeklinde yağmaya devam ederken, denizde kuvvetli rüzgar kendini htirmeye başladı.Kocaeli’de yağışların şiddetli rüzgar ile kuvvetli bir şekilde süreceği öğrenilirken, 25 Kasım Cuma gününe kadar devam etmesi bekleniyor.

Uzmanlar uyardı: Sele sebep olabilir

Görülen kuvvetli yağışların ani sel, su baskınlarının ve trafikte aksamalara sebep olabileceğini söyleyen uzmanlar ise vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.