LASTİK İŞ
ismail

''UZUN SÜRE EVDE KALMAYA HAZIR OLUN''

Gündem 10.04.2020 - 17:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

''UZUN SÜRE EVDE KALMAYA HAZIR OLUN''

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, Koronavirüs salgınına yönelik açıklamalarda bulundu.

Özlü, salgının Türkiye'de yükselme döneminde olduğunu belirterek, Uzun süre evde kalmaya hazır olun. Bu süreç biraz uzayabilir. Evde mutlu olmaya çalışın. Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, salgına yönelik merak edilenleri kendine ait Youtube kanalında cevapladı "Bu süreç ne kadar devam edecek?" şeklindeki soruya dikkat çeken bir cevap veren Özlü, önemli tavsiyelerde bulundu. Özlü, "Zaman vermek hoş olmuyor. İki üç haftalık süreç çok önemli. Evden çıkmayalım. Çin'de 2 ayda düşüş gözlendi. Türkiye o aşamaya gelmedi, yükselme dönemindeyiz. Bizde hızlı bir artış olduğu görülüyor. Alınan yeni önlemler faydalı olabilir. Uzun süre evde kalmaya hazır olun. Bu süreç biraz uzayabilir. Evde mutlu olmaya çalışın.
Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, Koronavirüs salgınına yönelik açıklamalarda bulundu.

Özlü, salgının Türkiye'de yükselme döneminde olduğunu belirterek, Uzun süre evde kalmaya hazır olun. Bu süreç biraz uzayabilir. Evde mutlu olmaya çalışın.

Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, salgına yönelik merak edilenleri kendine ait Youtube kanalında cevapladı "Bu süreç ne kadar devam edecek?" şeklindeki soruya dikkat çeken bir cevap veren Özlü, önemli tavsiyelerde bulundu.

Özlü, "Zaman vermek hoş olmuyor. İki üç haftalık süreç çok önemli. Evden çıkmayalım. Çin'de 2 ayda düşüş gözlendi. Türkiye o aşamaya gelmedi, yükselme dönemindeyiz.

Bizde hızlı bir artış olduğu görülüyor. Alınan yeni önlemler faydalı olabilir. Uzun süre evde kalmaya hazır olun. Bu süreç biraz uzayabilir. Evde mutlu olmaya çalışın.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.