LASTİK İŞ

UZUNER ''BİZE GÜVENİN''

Spor 10.09.2019 - 07:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

UZUNER ''BİZE GÜVENİN''

Ömer Faruk Uzuner: Bizlere inanın! Gölcükspor Sportif Direktörü Ömer Faruk Uzuner, Bayrampaşaspor karşısında aslanlar gibi mücadele ettiklerini belirtti ve şu ifadelere yer verdi:

"Bayrampaşa karşısında çok zor bir deplasmana çıktığımızı biliyorduk ve ona göre hazırlıklarımızı tamamlamıştık. 10. dakikadan itibaren oyunun kontrolünü elimizi alıp rakip kalede tehlikeli pozisyonlar bulduk fakat bir türlü öne geçemedik. İlk yarı sonunda soyunma odasına 3-4 farkla girebilirdik ama olmadı.  ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ALDIK 2. yarı başlar başlamaz rakip savunmanın ve kalecinin anlaşmazlığı sonucunda aradığımız golü bulduk. Oyunu belli bir süre kontrol altına aldık kontra ataklarla rakip kaleyi zorlamaya çalıştık ama Bayrampaşa 60. dakikadan sonra kontrolü ele alıp oyunu bizim yarı sahamıza yıktı. 90 dakika boyunca sahada aslanlar gibi mücadele eden futbolcularımız rakip takımın ataklarına adeta etten duvar ördü ve kaleyi gole kapatarak önemli bir galibiyet elde ettik. SONUNA KADAR MÜCADELE Deplasmanda aldığımız bu galibiyet bizim kendinize olan güvenimizi tamamıyla yerine getirdi ve bundan sonraki her maç bizim için final niteliğinde olacaktır. Hedefe giden yolda önümüze çıkan engellere aldırış etmeden daima çalışıp en iyisini yapmak için mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bu galibiyet bizi destekleyen gönül veren Gölcükspor sevdalılarına armağan olsun. SOMA’YI DA MAĞLUP ETMEK İSTİYORUZ Hafta sonu rakibimiz 6 puan ile lider durumda bulunan Manisa Soma olacak. Her maç olduğu gibi bu maça da 3 puan için çıkacağız. Sezonun ilk maçında taraftarımızı üzmüştük. Pazar günü onlara güzel bir maç izlettirip galibiyet hediye etmek istiyoruz. Takımda çok iyi bir arkadaşlık ortamı var. Bu kolej havası beraberinde başarıyı da beraberinde getirecektir. Takımımıza çok güveniyorum. Gölcüklüler de bizlere inansın.
Ömer Faruk Uzuner: Bizlere inanın! Gölcükspor Sportif Direktörü Ömer Faruk Uzuner, Bayrampaşaspor karşısında aslanlar gibi mücadele ettiklerini belirtti ve şu ifadelere yer verdi:

"Bayrampaşa karşısında çok zor bir deplasmana çıktığımızı biliyorduk ve ona göre hazırlıklarımızı tamamlamıştık. 10. dakikadan itibaren oyunun kontrolünü elimizi alıp rakip kalede tehlikeli pozisyonlar bulduk fakat bir türlü öne geçemedik. İlk yarı sonunda soyunma odasına 3-4 farkla girebilirdik ama olmadı. 

ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ALDIK

2. yarı başlar başlamaz rakip savunmanın ve kalecinin anlaşmazlığı sonucunda aradığımız golü bulduk. Oyunu belli bir süre kontrol altına aldık kontra ataklarla rakip kaleyi zorlamaya çalıştık ama Bayrampaşa 60. dakikadan sonra kontrolü ele alıp oyunu bizim yarı sahamıza yıktı. 90 dakika boyunca sahada aslanlar gibi mücadele eden futbolcularımız rakip takımın ataklarına adeta etten duvar ördü ve kaleyi gole kapatarak önemli bir galibiyet elde ettik.

SONUNA KADAR MÜCADELE

Deplasmanda aldığımız bu galibiyet bizim kendinize olan güvenimizi tamamıyla yerine getirdi ve bundan sonraki her maç bizim için final niteliğinde olacaktır. Hedefe giden yolda önümüze çıkan engellere aldırış etmeden daima çalışıp en iyisini yapmak için mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bu galibiyet bizi destekleyen gönül veren Gölcükspor sevdalılarına armağan olsun.

SOMA’YI DA MAĞLUP ETMEK İSTİYORUZ

Hafta sonu rakibimiz 6 puan ile lider durumda bulunan Manisa Soma olacak. Her maç olduğu gibi bu maça da 3 puan için çıkacağız. Sezonun ilk maçında taraftarımızı üzmüştük. Pazar günü onlara güzel bir maç izlettirip galibiyet hediye etmek istiyoruz. Takımda çok iyi bir arkadaşlık ortamı var. Bu kolej havası beraberinde başarıyı da beraberinde getirecektir. Takımımıza çok güveniyorum. Gölcüklüler de bizlere inansın.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.