LASTİK İŞ

UZUNER ''TERÖRÜN HER TÜRLÜSÜNÜ KINIYORUZ''

Asayiş 22.07.2015 - 21:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

UZUNER ''TERÖRÜN HER TÜRLÜSÜNÜ KINIYORUZ''

CHP Gençlik koları Başkanı Murat uzuner yaşanan terör olayları ile ilgili basın açıklaması yaptı.

CHP Gençlik koları Başkanı Murat uzuner yaşanan terör olayları ile ilgili basın açıklaması yaptı. Dün yüreklere ateş düştü. Önce Suruç’ta masum genç kardeşlerimiz bir katliama kurban gittiler. Daha sonra Adıyaman’da teröristlerin saldırısı sonucu askerimiz Müsellim Ünal kardeşimiz şehit oldu. Terör nereden gelirse gelsin kimden gelirse gelsin savunulacak bir tarafı yoktur. Birileri birilerinden intikam almak, birilerine gözdağı vermek için masum insanları hedef alıyorlar. Suruç’ta 32 tane genç beyin büyük yürekli kardeşlerimiz sırf Kobani’de savaşın ortasında kalan çocuklara çocukluklarını hatırlasınlar diye oyuncak götürmek için toplanmışken can verdiler. 100’lerce genç yaralı. Ülke yasta. Ülkece kınıyoruz. Ama başka bir şey yapılmıyor. Ülkeyi yönetenler terörü bitirmek için hangi yolu denediler? MİT’in istihbaratında dünkü saldırı yok muydu? Neden masum insanların hayatları ellerinden alınıyor? Neden dur denmiyor? Sadece kınıyoruz. Sonuç; Suruç!! Ülkemizdeki terör bitmiyor. Askerimiz şehit oldu. Baba ocağına ateş düştü. Şehit askerimizin babası “Kolum kanadım kırıldı.” diyor. Ne olursa olsun hep masum gençlerimiz insanlarımız hayatlarını kaybediyor. Canımız acıyor. Çocuk ölüyor, yaşlı ölüyor, Türk Kürt Laz Çerkez ölüyor, bir kadın ölüyor. Hep yargılıyoruz, hep bir şeyler arıyoruz altında. Canımız yanarken vicdanımızı dinlemiyoruz haketmişlerdir diye haykırıyoruz. Ama insanlığımızın öldüğünün farkında değiliz. Ne zamanki ölen bir kişi için kimdi neydi diye sorgulamayı bırakırsak işte o zaman barışı getirmiş oluruz. Dün Suruç’ta kaybettiğimiz 32 genç yürek ve Adıyaman’da şehit olan askerimize Allah’tan rahmet yakınlarına ve ülkemize başsağlığı diliyoruz. Terör nereden gelirse gelsin bu işin dini, dili, ırkı yoktur. Terörün her türlüsünü lanetliyoruz.   MURAT UZUNER  CHP GÖLCÜK GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI
CHP Gençlik koları Başkanı Murat uzuner yaşanan terör olayları ile ilgili basın açıklaması yaptı.

CHP Gençlik koları Başkanı Murat uzuner yaşanan terör olayları ile ilgili basın açıklaması yaptı.

Dün yüreklere ateş düştü. Önce Suruç’ta masum genç kardeşlerimiz bir katliama kurban gittiler. Daha sonra Adıyaman’da teröristlerin saldırısı sonucu askerimiz Müsellim Ünal kardeşimiz şehit oldu.
Terör nereden gelirse gelsin kimden gelirse gelsin savunulacak bir tarafı yoktur. Birileri birilerinden intikam almak, birilerine gözdağı vermek için masum insanları hedef alıyorlar. Suruç’ta 32 tane genç beyin büyük yürekli kardeşlerimiz sırf Kobani’de savaşın ortasında kalan çocuklara çocukluklarını hatırlasınlar diye oyuncak götürmek için toplanmışken can verdiler. 100’lerce genç yaralı. Ülke yasta. Ülkece kınıyoruz. Ama başka bir şey yapılmıyor. Ülkeyi yönetenler terörü bitirmek için hangi yolu denediler? MİT’in istihbaratında dünkü saldırı yok muydu? Neden masum insanların hayatları ellerinden alınıyor? Neden dur denmiyor? Sadece kınıyoruz. Sonuç; Suruç!!
Ülkemizdeki terör bitmiyor. Askerimiz şehit oldu. Baba ocağına ateş düştü. Şehit askerimizin babası “Kolum kanadım kırıldı.” diyor. Ne olursa olsun hep masum gençlerimiz insanlarımız hayatlarını kaybediyor. Canımız acıyor. Çocuk ölüyor, yaşlı ölüyor, Türk Kürt Laz Çerkez ölüyor, bir kadın ölüyor. Hep yargılıyoruz, hep bir şeyler arıyoruz altında. Canımız yanarken vicdanımızı dinlemiyoruz haketmişlerdir diye haykırıyoruz. Ama insanlığımızın öldüğünün farkında değiliz. Ne zamanki ölen bir kişi için kimdi neydi diye sorgulamayı bırakırsak işte o zaman barışı getirmiş oluruz.
Dün Suruç’ta kaybettiğimiz 32 genç yürek ve Adıyaman’da şehit olan askerimize Allah’tan rahmet yakınlarına ve ülkemize başsağlığı diliyoruz. Terör nereden gelirse gelsin bu işin dini, dili, ırkı yoktur. Terörün her türlüsünü lanetliyoruz.

  MURAT UZUNER

 CHP GÖLCÜK GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.