LASTİK İŞ
ismail

UZUNERLER İSTİŞARE TOPLANTISINDA BULUŞTU

11.09.2017 - 11:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

UZUNERLER İSTİŞARE TOPLANTISINDA BULUŞTU

Bazı geniş ve kalabalık sülalelerde, geleneksel yıllık toplantılar yapılır. Genelde bu tür sülale buluşmaları, yaz aylarında ve bulundukları köylerde gerçekleştirirler. İlçemizde bu tür anlamda kalabalık sülaleler vardır.     Bu sülalelerden birisi de Uzuner Sülalesi. İlçemizde, iş dünyasından, siyaset dünyasından pek çok Uzuner'i görmeniz mümkün. İşte bu Uzunerlerden oluşan bir grup, geçtiğimiz hafta sonu, genç Uzunerlerden birisi olan, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner'in sahibi olduğu, Çamlıca Kafe'de bir araya geldiler.  Çamlıca Kafe'de yapılan aylık İstişare Toplantısına, İbrahim, Murat, Nami, Nazım, Hasan, Ergun, Ali İhsan, Yüksel (Mali Müşavir), Ömer, Hasan (Uzer Tekstil), Ahmet ve Yüksel Uzuner katılmış.  Uzuner Sülalesinin A Takımı kabul edilen bu grup, yapılan ve yapılacak işleri masaya yatırarak hem Genç Murat Uzuner'e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler, hem de aylık istişare yaparak, toplantısını gerçekleştirdiler.  Allah birlik beraberliğinizi bozmasın Sevgili Uzuner Sülalesi. Nice İstişare toplantılarınız olsun…

Bazı geniş ve kalabalık sülalelerde, geleneksel yıllık toplantılar yapılır. Genelde bu tür sülale buluşmaları, yaz aylarında ve bulundukları köylerde gerçekleştirirler. İlçemizde bu tür anlamda kalabalık sülaleler vardır.    
Bu sülalelerden birisi de Uzuner Sülalesi. İlçemizde, iş dünyasından, siyaset dünyasından pek çok Uzuner'i görmeniz mümkün. İşte bu Uzunerlerden oluşan bir grup, geçtiğimiz hafta sonu, genç Uzunerlerden birisi olan, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner'in sahibi olduğu, Çamlıca Kafe'de bir araya geldiler. 
Çamlıca Kafe'de yapılan aylık İstişare Toplantısına, İbrahim, Murat, Nami, Nazım, Hasan, Ergun, Ali İhsan, Yüksel (Mali Müşavir), Ömer, Hasan (Uzer Tekstil), Ahmet ve Yüksel Uzuner katılmış. 
Uzuner Sülalesinin A Takımı kabul edilen bu grup, yapılan ve yapılacak işleri masaya yatırarak hem Genç Murat Uzuner'e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler, hem de aylık istişare yaparak, toplantısını gerçekleştirdiler. 
Allah birlik beraberliğinizi bozmasın Sevgili Uzuner Sülalesi. Nice İstişare toplantılarınız olsun…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.