VADİ BESİCİLİK REKOR KIRDI

Gölcük 21.08.2018 - 22:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

VADİ BESİCİLİK REKOR KIRDI

Marmara Bölgesinin besicilik dalında en iddialı firmaları arasında yer alan Cezmi Çiçek’in sahibi olduğu Vadi Besicilik’te Kurban Bayramının birinci gününde toplam bin adet büyükbaş hayvan kesim işlemi yapıldı.

Besicilik sektöründe Marmara Bölgesinin önde gelen firmaları arasında yer alan Vadi Besicilik’te Kurban Bayramının ilk gününde bin adet büyükbaş hayvan kesim ve parçalama işlemleri yapıldı. Yaklaşık 7 senedir besicilik sektöründe GDO’suz ve tamamen doğal, hijyenik ortamda hizmet veren Vadi Besicilik İşletme Müdürü Alican Çağlar, “Yaklaşık 7 yıldır bu işi yapıyoruz. Bugün itibarı ile bin hayvan kesmiş durumdayız. Yarın gün içerisinde de 500'e yakın hayvan kesmeyi düşünüyoruz. Toplamda iki günde bin 500 hayvan kesmiş olacağız. Vadi Besicilik olarak iki adet modern mezbahaya sahip olduğumuz için insanları mağdur etmemek için en kısa sürede hizmet vermeyi amaçlıyoruz” dedi. Saatte 50 – 70 hayvan kesimi yapılıyor Saat bazında yaklaşık 50 -70 adet hayvan kesebildiklerini belirten Çağlar, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da düzenlediğimiz kavurma şenliğimiz var. Bayramda önce kendi özel üretim hayvanlarımızdan seçtiğimiz hayvanlardan kestiğimiz, yaptığımız kavurmaları burada kurbanlarını bekleyen müşterilerimize ikram ediyoruz. Vadi Besilicik Tesisleri hem dini vecibelerin yapıldığı aynı zamanda bayram ruhunun yaşatıldığı Türkiye'de nadir adreslerden biridir. Buraya gelen insanlar buraya sadece kurbanlarını alıp gitmek için gelmiyorlar aynı zamanda ailesi ve çocukları ile burada eğlenip bayram havasını yaşıyorlar” dedi.   Çağlar, “Bizim insanımız dinine ve inançlarına bağlı insanlar oldukları için bizi ilgilendiren en temel konuların başında gelmektedir. Vadi Besicilik olarak hijyen bizim temel yapı taşlarımızdan biri durumunda. Ekip olarak her saniye dikkatimizde olmakla birlikte Türkiye'de sayılı belki de 1 numaralı konumda bulunmaktadır. Örnek olarak sizi şunu verebilirim; buraya kurban alımı yapmak için gelen müşterilerimiz ahırlarımızı görmek şanslarını buluyor. İçeri girerken galoş takmak isteyenler çıkarken günlük hayatta kullandığımız birçok alandan daha temiz diyerek ayrılıyorlar buradan. Hijyen bizim için bir numaralı konu durumundadır” dedi. Geçen yıla göre ilgi arttı İşinde uzman ve profesyonel ekipVadi Besicilik tesislerinin modern otomasyon sistemleri ile donatılmış olduğu için standart dönemlerde yaklaşık 20 kişi çalıştığını belirten Çağlar, “Kurban kesim tarihlerinde yaklaşık 400-500 görevli sayısını bulmaktadır. Bizde herkes kendi uzmanlık alanı ile görevlendirilmiş durumda. Örneğin kesim görevlileri kendi bölümlerin parçalama görevlileri kendi bölümlerin ve paketleme görevlileri ise kendi bölümlerin hizmet vermektedirler. Vadi Besicilik olarak Kurban Bayramı dönemlerinde özel olarak sözleşme imzalayarak Afyonkarahisar'dan yaklaşık 300 kişilik profesyonel kurban kesim ekibi getirtiyoruz. Şirket olarak temel düşüncemiz helal, hijyenik ve hızlı kurban hizmeti vermektir. Bu nedenle her geçen senede bize duyulan ilginin arttığını fark edebiliyoruz” şeklinde konuştu.  
Marmara Bölgesinin besicilik dalında en iddialı firmaları arasında yer alan Cezmi Çiçek’in sahibi olduğu Vadi Besicilik’te Kurban Bayramının birinci gününde toplam bin adet büyükbaş hayvan kesim işlemi yapıldı.

Besicilik sektöründe Marmara Bölgesinin önde gelen firmaları arasında yer alan Vadi Besicilik’te Kurban Bayramının ilk gününde bin adet büyükbaş hayvan kesim ve parçalama işlemleri yapıldı. Yaklaşık 7 senedir besicilik sektöründe GDO’suz ve tamamen doğal, hijyenik ortamda hizmet veren Vadi Besicilik İşletme Müdürü Alican Çağlar, “Yaklaşık 7 yıldır bu işi yapıyoruz. Bugün itibarı ile bin hayvan kesmiş durumdayız. Yarın gün içerisinde de 500'e yakın hayvan kesmeyi düşünüyoruz. Toplamda iki günde bin 500 hayvan kesmiş olacağız. Vadi Besicilik olarak iki adet modern mezbahaya sahip olduğumuz için insanları mağdur etmemek için en kısa sürede hizmet vermeyi amaçlıyoruz” dedi.

Saatte 50 – 70 hayvan kesimi yapılıyor

Saat bazında yaklaşık 50 -70 adet hayvan kesebildiklerini belirten Çağlar, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da düzenlediğimiz kavurma şenliğimiz var. Bayramda önce kendi özel üretim hayvanlarımızdan seçtiğimiz hayvanlardan kestiğimiz, yaptığımız kavurmaları burada kurbanlarını bekleyen müşterilerimize ikram ediyoruz. Vadi Besilicik Tesisleri hem dini vecibelerin yapıldığı aynı zamanda bayram ruhunun yaşatıldığı Türkiye'de nadir adreslerden biridir. Buraya gelen insanlar buraya sadece kurbanlarını alıp gitmek için gelmiyorlar aynı zamanda ailesi ve çocukları ile burada eğlenip bayram havasını yaşıyorlar” dedi.

 

Çağlar, “Bizim insanımız dinine ve inançlarına bağlı insanlar oldukları için bizi ilgilendiren en temel konuların başında gelmektedir. Vadi Besicilik olarak hijyen bizim temel yapı taşlarımızdan biri durumunda. Ekip olarak her saniye dikkatimizde olmakla birlikte Türkiye'de sayılı belki de 1 numaralı konumda bulunmaktadır. Örnek olarak sizi şunu verebilirim; buraya kurban alımı yapmak için gelen müşterilerimiz ahırlarımızı görmek şanslarını buluyor. İçeri girerken galoş takmak isteyenler çıkarken günlük hayatta kullandığımız birçok alandan daha temiz diyerek ayrılıyorlar buradan. Hijyen bizim için bir numaralı konu durumundadır” dedi.

Geçen yıla göre ilgi arttı

İşinde uzman ve profesyonel ekipVadi Besicilik tesislerinin modern otomasyon sistemleri ile donatılmış olduğu için standart dönemlerde yaklaşık 20 kişi çalıştığını belirten Çağlar, “Kurban kesim tarihlerinde yaklaşık 400-500 görevli sayısını bulmaktadır. Bizde herkes kendi uzmanlık alanı ile görevlendirilmiş durumda. Örneğin kesim görevlileri kendi bölümlerin parçalama görevlileri kendi bölümlerin ve paketleme görevlileri ise kendi bölümlerin hizmet vermektedirler. Vadi Besicilik olarak Kurban Bayramı dönemlerinde özel olarak sözleşme imzalayarak Afyonkarahisar'dan yaklaşık 300 kişilik profesyonel kurban kesim ekibi getirtiyoruz. Şirket olarak temel düşüncemiz helal, hijyenik ve hızlı kurban hizmeti vermektir. Bu nedenle her geçen senede bize duyulan ilginin arttığını fark edebiliyoruz” şeklinde konuştu.

 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.