VAKIF MÜTEVELLİ HEYETİ SEÇİLDİ

Gündem 18.04.2019 - 17:24, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

VAKIF MÜTEVELLİ HEYETİ SEÇİLDİ

Gölcük Anadolu Kalkınma Vakfı (AKV) Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde dün mütevelli heyeti seçimi yapıldı. Halıdere Yenimahalle Muhtarı Necati Atılgan ve Sretiye Mahalle Muhtarı Sinan Kahraman, heyet için aday oldu. Yedeklere ise Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Muzaffer Atalar ve Ayvazpınar Mahalle Muhtarı Ali Keskin aday oldu.

Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Başkanı Bilge Saral Vakıf Mütevelli heyeti seçimi için Gölcük Anadolu Kalkınma Vakfı (AKV) Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde toplantı düzenledi. Toplantıya Gölcük Kaymakam Yazı işleri müdürü Lütfü Yılmaz, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral ve Gölcük Mahalle Muhtarları katılım sağladılar. Toplantı öncesinde açılışı yapan Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, “Yeni muhtarlarımız görevlerine başladı. Tüm muhtarlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum. Kamu hizmetlerinde sizler en baştaki kişilersiniz. Kamu kurumlarındaki işleri koordine etme görevi sizlere düşüyor. Kurumlarımızın muhtarlarla uyum içerisinde bir çalışma sistemi var. Her birinize, bu toplantıya katılımlarından ötürü teşekkür ediyorum” dedi. Yapılan divan kurulu seçiminde divan kurulu başkanlığına Bilge Saral, üyeliklere Sayıt Turgut ve Mustafa Uyar seçildi. Divan Başkanı Bilge Saral, mütevelli heyeti seçimlerine istinaden yaptığı konuşmada “Sosyal Yardımlaşma Vakfı'nda görev yapmak üzere her sene bir mahalle, bir de köy muhtarı seçiyoruz. Her sene iki arkadaşımızı, bu kurumda herkes görev yapabilsin diye görevlendiriyoruz. Yedekler yazılmasına rağmen seçimin yenilenmesine karar verildi. Bundan ötürü bu seçimi yapmak için toplanmış bulunuyoruz. Bu sene Halıdere Yenimahalle Muhtarı Necati Atılgan asil seçildi. Yedeklere ise Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Muzaffer Atalar ve Ayvazpınar Mahalle Muhtarı Ali Keskin aday oldu. Herkese teşekkür ediyorum” dedi. Yapılan seçimde dört aday da oy birliği ile seçilmiş oldu. İfadesini kullandı. Toplantıda muhtarlara bilgiler veren Başkan Saral, “Her muhtarımızdan dört azasının kimlik numarası, hesap numaraları ve adreslerinizi istemiştim. En geç Salı günü bu bilgilerin elimize geçmesi lazım. Büyükşehir Belediyesi'nin dilekçe sistemi var. Bu konu ile ilgili formların doldurulması gerekiyor. Araç kimlik kartı olmayanların kartlarını hazırladım ve verdim. Eskilerden de okunmayanlar olursa plaka ve fotoğrafları ile bana gelebilirler. Plaka numaralarını bizlere bırakmaları durumunda kartlarını hazırlayacağız” dedi. Fahri Haner
Gölcük Anadolu Kalkınma Vakfı (AKV) Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde dün mütevelli heyeti seçimi yapıldı. Halıdere Yenimahalle Muhtarı Necati Atılgan ve Sretiye Mahalle Muhtarı Sinan Kahraman, heyet için aday oldu. Yedeklere ise Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Muzaffer Atalar ve Ayvazpınar Mahalle Muhtarı Ali Keskin aday oldu.

Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Başkanı Bilge Saral Vakıf Mütevelli heyeti seçimi için Gölcük Anadolu Kalkınma Vakfı (AKV) Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde toplantı düzenledi. Toplantıya Gölcük Kaymakam Yazı işleri müdürü Lütfü Yılmaz, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral ve Gölcük Mahalle Muhtarları katılım sağladılar.

Toplantı öncesinde açılışı yapan Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, “Yeni muhtarlarımız görevlerine başladı. Tüm muhtarlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum. Kamu hizmetlerinde sizler en baştaki kişilersiniz. Kamu kurumlarındaki işleri koordine etme görevi sizlere düşüyor. Kurumlarımızın muhtarlarla uyum içerisinde bir çalışma sistemi var. Her birinize, bu toplantıya katılımlarından ötürü teşekkür ediyorum” dedi. Yapılan divan kurulu seçiminde divan kurulu başkanlığına Bilge Saral, üyeliklere Sayıt Turgut ve Mustafa Uyar seçildi.

Divan Başkanı Bilge Saral, mütevelli heyeti seçimlerine istinaden yaptığı konuşmada “Sosyal Yardımlaşma Vakfı'nda görev yapmak üzere her sene bir mahalle, bir de köy muhtarı seçiyoruz. Her sene iki arkadaşımızı, bu kurumda herkes görev yapabilsin diye görevlendiriyoruz. Yedekler yazılmasına rağmen seçimin yenilenmesine karar verildi. Bundan ötürü bu seçimi yapmak için toplanmış bulunuyoruz. Bu sene Halıdere Yenimahalle Muhtarı Necati Atılgan asil seçildi. Yedeklere ise Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Muzaffer Atalar ve Ayvazpınar Mahalle Muhtarı Ali Keskin aday oldu. Herkese teşekkür ediyorum” dedi. Yapılan seçimde dört aday da oy birliği ile seçilmiş oldu. İfadesini kullandı.

Toplantıda muhtarlara bilgiler veren Başkan Saral, “Her muhtarımızdan dört azasının kimlik numarası, hesap numaraları ve adreslerinizi istemiştim. En geç Salı günü bu bilgilerin elimize geçmesi lazım. Büyükşehir Belediyesi'nin dilekçe sistemi var. Bu konu ile ilgili formların doldurulması gerekiyor. Araç kimlik kartı olmayanların kartlarını hazırladım ve verdim. Eskilerden de okunmayanlar olursa plaka ve fotoğrafları ile bana gelebilirler. Plaka numaralarını bizlere bırakmaları durumunda kartlarını hazırlayacağız” dedi.

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.