VALİ AKSOY 719 VATANDAŞIN SORUNUNU DİNLEDİ

Gündem 04.01.2020 - 10:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

VALİ AKSOY 719 VATANDAŞIN SORUNUNU DİNLEDİ

Vali Hüseyin Aksoy, halk gününde vatandaşların istek ve taleplerini dinlemeye devam ediyor.

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, vatandaşların istek ve taleplerinin devletin ilgili mercilerine doğrudan iletilmesi, sorunların çözüme kavuşturulması amacıyla 30 Ekim 2017 tarihinden itibaren başlattığı ve her hafta düzenli olarak   gerçekleştirdiği  Halk Gününde vatandaşlarla bir araya geliyor. DEVLET HER ZAMAN VATANDAŞIN YANINDA Vatandaşların huzurunu, güvenliğini, refah seviyesini, yaşam standartlarını iyileştirilmesini önemsediklerini belirten Vali Aksoy, vatandaş memnuniyeti yaratmak, vatandaşların sorunlarına çözüm üretmek için bir araya geldiklerini ifade ederek,  devletin her zaman vatandaşın yanında olduğunu, kapısının her zaman vatandaşa açık olduğunu belirtti.  30 Ekim 2017 tarihinden  bu güne kadar müracaat eden  tüm  vatandaşların görüşme taleplerini kabul ederek,   719 vatandaş ile görüşme sağladı.
Vali Hüseyin Aksoy, halk gününde vatandaşların istek ve taleplerini dinlemeye devam ediyor.

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, vatandaşların istek ve taleplerinin devletin ilgili mercilerine doğrudan iletilmesi, sorunların çözüme kavuşturulması amacıyla 30 Ekim 2017 tarihinden itibaren başlattığı ve her hafta düzenli olarak   gerçekleştirdiği  Halk Gününde vatandaşlarla bir araya geliyor.

DEVLET HER ZAMAN VATANDAŞIN YANINDA
Vatandaşların huzurunu, güvenliğini, refah seviyesini, yaşam standartlarını iyileştirilmesini önemsediklerini belirten Vali Aksoy, vatandaş memnuniyeti yaratmak, vatandaşların sorunlarına çözüm üretmek için bir araya geldiklerini ifade ederek,  devletin her zaman vatandaşın yanında olduğunu, kapısının her zaman vatandaşa açık olduğunu belirtti.  30 Ekim 2017 tarihinden  bu güne kadar müracaat eden  tüm  vatandaşların görüşme taleplerini kabul ederek,   719 vatandaş ile görüşme sağladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.