LASTİK İŞ
ismail

VALİ AKSOY ''AMATÖR SPOR KULÜPLERİMİZ ÖNEMLİ''

Spor 21.01.2020 - 11:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

VALİ AKSOY ''AMATÖR SPOR KULÜPLERİMİZ ÖNEMLİ''

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar beraberindeki Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Murat Aydın, 1. Amatör Küme ve Süper Amatörde Play-Off’lara kalan takımlarımızın kulüp başkanları Vali Hüseyin Aksoy’u ziyaret etti.

Takımların çalışmaları ve gerçekleştirilecek olan faaliyetler hakkında bilgi sunumunda bulunan Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Murat  Aydın ziyarette yapmış olduğu konuşmalarında; “ İlimizin en üst ligi olan süper amatör’ de oynayan takımlarımız ve birinci amatör kümede oynayan takımlarımızın başkanlarıyla buradayız. Sizlerin fikirleri, görüş ve önerilerini de alalım ve Sizlerin fikirleriniz ile yolumuza devam edelim dedik.” dedi.   Amatör sporu önemsediğini belirten Vali Hüseyin Aksoy ise; “Gençlerimizin olumsuz bir takım alışkanlıklar elde etmemeleri ve spora yönelmeleri bakımından amatör spor kulüplerimizin faaliyetleri oldukça önemli. Bu anlamda yaptığınız bu çalışmalar bir anlamda gençlerimizin de, insanlarımızın da sporla uğraşmalarına katkı sunan önemli çalışmalar. Bu yönde hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sporla ilgilenen insanlar olumsuz bir takım davranışlara girmiyorlar. Bu yönüyle de sporu yaygınlaştırmak ve geniş kitlelere yaymak için Gençlik Spor İl Müdürlüğümüzün ve Milli Eğitim Müdürlüğümüzün yoğun gayretleri var. Geçtiğimiz yıl Kocaeli’ de her ilçeden bir okulu pilot okul olarak seçelim dedik ve o okuldaki bütün öğrenciler ya bir spor dalıyla ya bir müzik dalıyla, ya bir sanat dalıyla ilgilensin ama okuldaki bütün öğrenciler bunlardan en az bir tanesiyle ilgilensin istedik. Geçtiğimiz yıl 32 okulumuzda yaklaşık 22 bin öğrencimiz bu işle ilgilenmişti. Bu yıl okul sayımızı 360’a çıkardık ve Kocaeli genelinde de yaygın bir şekilde genişletmeye, daha farklı alanlara taşımaya çalışıyoruz. Özellikle gençlerimizden spor ile ilgilenen, belirli bir alanda spor yapmasını istediğimiz belirli branşlarda yürütülen çalışmalar var. Bunu tüm okullarımıza süreç içerisinde yaymak bizim en öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor.  Hem gençlerimizin bir alanda ilgilenmeleri o alanda kendilerini geliştirmeleri kendilerine olan güven duygularını da daha üst noktalara taşıyacak ve süreç içerisinde de daha başarılı bir yaşamı bekleyecek diye değerlendiriyoruz. Bu anlamda sporla kim ilgileniyorsa, kim katkı sunuyorsa hepsine teşekkür ediyoruz. Sizlerin de bu anlamdaki faaliyetleri oldukça önemli ve anlamlı diye değerlendiriyorum.” diyen  Vali Aksoy,  Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar beraberindeki Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Murat  Aydın, 1. Amatör Küme ve Süper Amatörde Play-Off’lara kalan takımlarımızın kulüp başkanlarına ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtip, çalışmalarında başarılar dileyerek, teşekkür etti.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar beraberindeki Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Murat Aydın, 1. Amatör Küme ve Süper Amatörde Play-Off’lara kalan takımlarımızın kulüp başkanları Vali Hüseyin Aksoy’u ziyaret etti.

Takımların çalışmaları ve gerçekleştirilecek olan faaliyetler hakkında bilgi sunumunda bulunan Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Murat  Aydın ziyarette yapmış olduğu konuşmalarında; “ İlimizin en üst ligi olan süper amatör’ de oynayan takımlarımız ve birinci amatör kümede oynayan takımlarımızın başkanlarıyla buradayız. Sizlerin fikirleri, görüş ve önerilerini de alalım ve Sizlerin fikirleriniz ile yolumuza devam edelim dedik.” dedi.

 

Amatör sporu önemsediğini belirten Vali Hüseyin Aksoy ise; “Gençlerimizin olumsuz bir takım alışkanlıklar elde etmemeleri ve spora yönelmeleri bakımından amatör spor kulüplerimizin faaliyetleri oldukça önemli. Bu anlamda yaptığınız bu çalışmalar bir anlamda gençlerimizin de, insanlarımızın da sporla uğraşmalarına katkı sunan önemli çalışmalar. Bu yönde hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sporla ilgilenen insanlar olumsuz bir takım davranışlara girmiyorlar. Bu yönüyle de sporu yaygınlaştırmak ve geniş kitlelere yaymak için Gençlik Spor İl Müdürlüğümüzün ve Milli Eğitim Müdürlüğümüzün yoğun gayretleri var. Geçtiğimiz yıl Kocaeli’ de her ilçeden bir okulu pilot okul olarak seçelim dedik ve o okuldaki bütün öğrenciler ya bir spor dalıyla ya bir müzik dalıyla, ya bir sanat dalıyla ilgilensin ama okuldaki bütün öğrenciler bunlardan en az bir tanesiyle ilgilensin istedik. Geçtiğimiz yıl 32 okulumuzda yaklaşık 22 bin öğrencimiz bu işle ilgilenmişti. Bu yıl okul sayımızı 360’a çıkardık ve Kocaeli genelinde de yaygın bir şekilde genişletmeye, daha farklı alanlara taşımaya çalışıyoruz. Özellikle gençlerimizden spor ile ilgilenen, belirli bir alanda spor yapmasını istediğimiz belirli branşlarda yürütülen çalışmalar var. Bunu tüm okullarımıza süreç içerisinde yaymak bizim en öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor.  Hem gençlerimizin bir alanda ilgilenmeleri o alanda kendilerini geliştirmeleri kendilerine olan güven duygularını da daha üst noktalara taşıyacak ve süreç içerisinde de daha başarılı bir yaşamı bekleyecek diye değerlendiriyoruz. Bu anlamda sporla kim ilgileniyorsa, kim katkı sunuyorsa hepsine teşekkür ediyoruz. Sizlerin de bu anlamdaki faaliyetleri oldukça önemli ve anlamlı diye değerlendiriyorum.” diyen  Vali Aksoy,  Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar beraberindeki Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Murat  Aydın, 1. Amatör Küme ve Süper Amatörde Play-Off’lara kalan takımlarımızın kulüp başkanlarına ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtip, çalışmalarında başarılar dileyerek, teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.