VALİ AKSOY'DAN BAŞKAN EELİBEŞ'E İADE-İ ZİYARET

Gölcük 12.09.2017 - 11:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

VALİ AKSOY'DAN BAŞKAN EELİBEŞ'E İADE-İ ZİYARET

İlimize 13 Haziran 2017 itibariyle Diyabakır Valiliği görevinden, Kocaeli Valisi olarak atanan Hüseyin Aksoy, göreve başladığı ilk günlerde kendisini ziyarete gelen Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e, iade-i ziyarette bulundu.

Başkan Ellibeş’in makamında gerçekleşen buluşmada, Gölcük Kaymakam Vekili Ahmet Narinoğlu da hazır bulundu   BAŞKANDAN AKSOY’A GÖLCÜK BRİFİNGİ Dün sabah saatlerinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirmek üzere, Gölcük’e gelen Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, , göreve başladığı ilk günlerde kendisini ziyarete gelen Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e, iade-i ziyarette bulundu. Başkan Ellibeş’in makamında gerçekleşen buluşmada, Gölcük Kaymakam Vekili Ahmet Narinoğlu da hazır bulundu. Vali Aksoy’u belediye binası önünde karşılayan Başkan Ellibeş, başkanlık katında bulunan Kentsel Dönüşüm Projesi fotoğraflarını yakından inceleyen Vali Aksoy’a kısa bir brifin verdi ve Kentsel Dönüşüm Projesi’nde gelinen son nokta hakkında bilgi verdi.   BAŞKAN ELLİBEŞ PROJELERİ ANLATTI Daha sonra Başkanlık makamına geçen, Vali Aksoy, Kaymakam Narinoğlu ve Başkan Ellibeş, başbaşa basına kapalı bir görüşme yaptılar. Ziyareti hakkında açıklama yapmayan Vali Aksoy, bu ziyaretin sadece iade-i ziyaret olduğunu söylemekle yetindi. Yaklaşık yarım saat başbaşa geçen görüşmede, Başkan Elibeş’in Vali Aksoy’u Gölcük hakkında bilgilendirdiği ve devam etmekte olan projeler hakkında bilgilendirdiği öğrenildi. Ziyaretin sonunda, Vali Aksoy, Kaymakam Narinoğlu ve Başkan Ellibeş, Belediye binası önünde günün anısına basın mensuplarına bir fotoğraf verek, ziyareti sonlandırdılar. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.  
İlimize 13 Haziran 2017 itibariyle Diyabakır Valiliği görevinden, Kocaeli Valisi olarak atanan Hüseyin Aksoy, göreve başladığı ilk günlerde kendisini ziyarete gelen Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e, iade-i ziyarette bulundu.

Başkan Ellibeş’in makamında gerçekleşen buluşmada, Gölcük Kaymakam Vekili Ahmet Narinoğlu da hazır bulundu

 

BAŞKANDAN AKSOY’A GÖLCÜK BRİFİNGİ

Dün sabah saatlerinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirmek üzere, Gölcük’e gelen Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, , göreve başladığı ilk günlerde kendisini ziyarete gelen Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e, iade-i ziyarette bulundu. Başkan Ellibeş’in makamında gerçekleşen buluşmada, Gölcük Kaymakam Vekili Ahmet Narinoğlu da hazır bulundu. Vali Aksoy’u belediye binası önünde karşılayan Başkan Ellibeş, başkanlık katında bulunan Kentsel Dönüşüm Projesi fotoğraflarını yakından inceleyen Vali Aksoy’a kısa bir brifin verdi ve Kentsel Dönüşüm Projesi’nde gelinen son nokta hakkında bilgi verdi.

 

BAŞKAN ELLİBEŞ PROJELERİ ANLATTI

Daha sonra Başkanlık makamına geçen, Vali Aksoy, Kaymakam Narinoğlu ve Başkan Ellibeş, başbaşa basına kapalı bir görüşme yaptılar. Ziyareti hakkında açıklama yapmayan Vali Aksoy, bu ziyaretin sadece iade-i ziyaret olduğunu söylemekle yetindi. Yaklaşık yarım saat başbaşa geçen görüşmede, Başkan Elibeş’in Vali Aksoy’u Gölcük hakkında bilgilendirdiği ve devam etmekte olan projeler hakkında bilgilendirdiği öğrenildi. Ziyaretin sonunda, Vali Aksoy, Kaymakam Narinoğlu ve Başkan Ellibeş, Belediye binası önünde günün anısına basın mensuplarına bir fotoğraf verek, ziyareti sonlandırdılar. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.