VALİ AKSOY’DAN GAZİYE TEŞEKKÜR

Gündem 07.08.2019 - 18:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

VALİ AKSOY’DAN GAZİYE TEŞEKKÜR

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy , "Ekonomik Seferberlik" Çağrısına Duyarsız Kalmayıp Üzerine Kayıtlı Olan Evini Devlete Bağışlayan Gazimiz Fikret Çubukçuoglu'na Teşekkür Belgesini Verdi.

Vali, "Ekonomik Seferberlik" Çağrısına Duyarsız Kalmayıp Üzerine Kayıtlı Olan Evini Devlete Bağışlayan Gazimiz Fikret Çubukçuoglu'na Teşekkür Belgesini Verdi. Vali Hüseyin Aksoy, 1980 yılında Denizli iline vatani görevini yapmak için giderken Kayseri'de meydana gelen trafik kazası sonucu Gazi olan Gazi Fikret Çubukçuoğlu'nu ziyaret etti. Ziyarette; Vali Hüseyin Aksoy'a,  Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Mesut Yalçın, Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer, İl Müftüsü Sinan Cihan ve Gölcük İlçe Müftü V. Adnan Yıldız  eşlik etti. Her zaman şehit ve gazi ailelerinin yanlarında olduklarını belirten Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy, "Ekonomik Seferberlik" çağrısına duyarsız kalmayıp üzerine kayıtlı olan evini devlete bağışlayan Gazimiz Fikret Çubukçuoglu'na Teşekkür Belgesini verdi. Gazi Fikret Çubukçuoğlu, kendilerini yalnız bırakmayan Valiye teşekkür ederek, ziyaretten duydukları  memnuniyetlerini  belirttiler.
Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy , "Ekonomik Seferberlik" Çağrısına Duyarsız Kalmayıp Üzerine Kayıtlı Olan Evini Devlete Bağışlayan Gazimiz Fikret Çubukçuoglu'na Teşekkür Belgesini Verdi.

Vali, "Ekonomik Seferberlik" Çağrısına Duyarsız Kalmayıp Üzerine Kayıtlı Olan Evini Devlete Bağışlayan Gazimiz Fikret Çubukçuoglu'na Teşekkür Belgesini Verdi.

Vali Hüseyin Aksoy, 1980 yılında Denizli iline vatani görevini yapmak için giderken Kayseri'de meydana gelen trafik kazası sonucu Gazi olan Gazi Fikret Çubukçuoğlu'nu ziyaret etti.

Ziyarette; Vali Hüseyin Aksoy'a,  Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Mesut Yalçın, Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer, İl Müftüsü Sinan Cihan ve Gölcük İlçe Müftü V. Adnan Yıldız  eşlik etti.

Her zaman şehit ve gazi ailelerinin yanlarında olduklarını belirten Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy, "Ekonomik Seferberlik" çağrısına duyarsız kalmayıp üzerine kayıtlı olan evini devlete bağışlayan Gazimiz Fikret Çubukçuoglu'na Teşekkür Belgesini verdi.
Gazi Fikret Çubukçuoğlu, kendilerini yalnız bırakmayan Valiye teşekkür ederek, ziyaretten duydukları  memnuniyetlerini  belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.