LASTİK İŞ
ismail

VALİ AKSOY'DAN KAYMAKAM'A VEDA YEMEĞİ

21.03.2019 - 12:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

VALİ AKSOY'DAN KAYMAKAM'A VEDA YEMEĞİ

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’ın Emekliye Ayrılması Nedeniyle Aksoy Çiftinin Ev Sahipliğinde Veda Yemeği Düzenlendi.

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’ın emekliye ayrılması nedeniyle Vali Hüseyin Aksoy ve eşi  Hülya Aksoy’un ev sahipliğinde veda yemeği düzenlendi. Wellborn Otelde düzenlenen veda yemeğine; Vali Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy’un yanı sıra, Vali Yardımcıları; Dursun Balaban ve eşi,  Ekrem Erdoğan ve eşi,  Beyazıt Tanç ve eşi,  Osman Ekşi, Dr. Osman Günaydın ve eşi, Başiskele Kaymakamı Atila Kantay ve eşi, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen ve eşi, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve eşi, Derince Kaymakamı Cemil Aksak ve eşi, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve eşi, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu ve eşi, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu ve eşi,  Kartepe Kaymakamı Tuncay Dursun ve eşi, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can ve eşi, Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal ve eşi, Emekli Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik ve eşi ile Emekli Vali Yardımcısı Aziz İnci ve eşi katıldılar. Ülkemizin çeşitli illerinde, ilçelerinde ve ilimizde  yapmış oldukları değerli hizmetlerinden dolayı teşekkür eden  Vali; “Bu akşam uzun yıllar hizmet etmiş mesai arkadaşımızın emekliye ayrılması münasebetiyle bir aradayız. Mülki İdare mesleğinde Kaymakam adaylığından emekli oluncaya kadar Türkiye’nin farklı noktalarında en küçük yerleşim birimlerinden en büyük yerleşim birimlerine kadar çeşitli seviyelerde farklı görevler ifa ettik ve etmeye de devam ediyoruz. Gölcük Kaymakamımızda  Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde görev yapmış bir meslektaşımız. Ben yaklaşık 2 yıl kendisiyle burada çalışma fırsatı buldum. Kendisi mesleğimizde önemli izler bırakmış Kaymakamlık görevini en iyi şekilde yapmaya çalışmış meslektaşlarımızdan İnşallah daha uzun yıllar eşi ile birlikte bundan sonraki yaşamında huzurlu ve mutlu bir şekilde hayatına devam eder. Kendisine hem ülkemizde, hem de Kocaeli’de yürüttüğü hizmetler için teşekkür ediyorum.” diyen  Valinin konuşmalarının ardından Kaymakamı Mustafa Altıntaş ise yaptığı konuşmalarında; “Bu etkinliği düzenleyen Sayın Valimize ve değerli eşine teşekkür ediyorum. İnşallah Cuma günü görevimden ayrılacağım. Mülki İdare amirliği şerefli, onurlu ve güzel bir iş. Türkiye’nin bir çok yerinde görev yaptım ancak Sayın valimle çalışmak benim için şanstı.  Kendisinden çok şeyler öğrendim ve kendisi ile çalışmaktan onur duyduğumu belirtmek istiyorum. Bu anlamlı gece için Sayın Valimize ve değerli eşlerine  teşekkür ediyorum.” dedi.  Konuşmaların ardından Vali Hüseyin Aksoy, İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen Unutulmaz Hizmetler Anısına düzenlenen  belgeyi  Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’a vererek,  yapmış olduğu  hizmetlerden dolayı teşekkür edip,  sağlık ve huzur dolu bir emeklilik hayatı geçirmesi temennisinde bulundu Konuşmaların ardından Vali Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy, beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte günün anısına toplu fotoğraf çektirildi.  
Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’ın Emekliye Ayrılması Nedeniyle Aksoy Çiftinin Ev Sahipliğinde Veda Yemeği Düzenlendi.

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’ın emekliye ayrılması nedeniyle Vali Hüseyin Aksoy ve eşi  Hülya Aksoy’un ev sahipliğinde veda yemeği düzenlendi.

Wellborn Otelde düzenlenen veda yemeğine; Vali Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy’un yanı sıra, Vali Yardımcıları; Dursun Balaban ve eşi,  Ekrem Erdoğan ve eşi,  Beyazıt Tanç ve eşi,  Osman Ekşi, Dr. Osman Günaydın ve eşi, Başiskele Kaymakamı Atila Kantay ve eşi, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen ve eşi, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve eşi, Derince Kaymakamı Cemil Aksak ve eşi, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve eşi, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu ve eşi, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu ve eşi,  Kartepe Kaymakamı Tuncay Dursun ve eşi, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can ve eşi, Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal ve eşi, Emekli Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik ve eşi ile Emekli Vali Yardımcısı Aziz İnci ve eşi katıldılar.

Ülkemizin çeşitli illerinde, ilçelerinde ve ilimizde  yapmış oldukları değerli hizmetlerinden dolayı teşekkür eden  Vali; “Bu akşam uzun yıllar hizmet etmiş mesai arkadaşımızın emekliye ayrılması münasebetiyle bir aradayız. Mülki İdare mesleğinde Kaymakam adaylığından emekli oluncaya kadar Türkiye’nin farklı noktalarında en küçük yerleşim birimlerinden en büyük yerleşim birimlerine kadar çeşitli seviyelerde farklı görevler ifa ettik ve etmeye de devam ediyoruz. Gölcük Kaymakamımızda  Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde görev yapmış bir meslektaşımız. Ben yaklaşık 2 yıl kendisiyle burada çalışma fırsatı buldum. Kendisi mesleğimizde önemli izler bırakmış Kaymakamlık görevini en iyi şekilde yapmaya çalışmış meslektaşlarımızdan İnşallah daha uzun yıllar eşi ile birlikte bundan sonraki yaşamında huzurlu ve mutlu bir şekilde hayatına devam eder. Kendisine hem ülkemizde, hem de Kocaeli’de yürüttüğü hizmetler için teşekkür ediyorum.” diyen 

Valinin konuşmalarının ardından Kaymakamı Mustafa Altıntaş ise yaptığı konuşmalarında; “Bu etkinliği düzenleyen Sayın Valimize ve değerli eşine teşekkür ediyorum. İnşallah Cuma günü görevimden ayrılacağım. Mülki İdare amirliği şerefli, onurlu ve güzel bir iş. Türkiye’nin bir çok yerinde görev yaptım ancak Sayın valimle çalışmak benim için şanstı.  Kendisinden çok şeyler öğrendim ve kendisi ile çalışmaktan onur duyduğumu belirtmek istiyorum. Bu anlamlı gece için Sayın Valimize ve değerli eşlerine  teşekkür ediyorum.” dedi. 

Konuşmaların ardından Vali Hüseyin Aksoy, İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen Unutulmaz Hizmetler Anısına düzenlenen  belgeyi  Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’a vererek,  yapmış olduğu  hizmetlerden dolayı teşekkür edip,  sağlık ve huzur dolu bir emeklilik hayatı geçirmesi temennisinde bulundu

Konuşmaların ardından Vali Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy, beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte günün anısına toplu fotoğraf çektirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.