LASTİK İŞ

VALİ AKSOY’DAN ÖĞRENCİLERE HEDİYE

Eğitim 18.09.2018 - 16:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

VALİ AKSOY’DAN ÖĞRENCİLERE HEDİYE

KSO, Kocaeli Sanayi Odası Gölcük Dumlupınar Ortaokulu öğrencilerine her yıl olduğu gibi bu yılda kırtasiye yardımında bulundu. Öğrencilere çantalarını Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy verdi. Vali Aksoy “tüm öğrencilerimize yeni eğitim öğretim yılında başarılar diliyorum” dedi.

Kocaeli Sanayi Odası Dumlupınar Ortaokul'nda her yıl geleneksel hale dönüşenTOBB katkısıyla  Çanta ve Kırtasiyenin  toplam 895 öğrenciye dün dağıtımı  gerçekleştirildi. Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Milli Eğitim Müdürü Rasim Çelik    , Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Gölcük İlçe, Milli Eğitim,Emniyet,Sağlık il Müdürlerinin katıldığı çanta ve  kırtasiye malzemeleri dağıtım töreninde öğrenciler Vali Aksoy ve KSO Başkanı Zeytinoğlu'na sevgi gösterisinde bulundular. Okul Müdürü Orhan Temiz ve okuldaki görevli öğretmenlerle kısa bir değerlendirme toplantısı yapıldı. 2013 yılında yıkılarak Kocaeli Sanayi Odası (KSO) tarafından yeniden inşaa edilen, ilçemizin en başarılı eğitim kurumlarından birisi olan, KSO Dumlupınar Ortaokulu'nda, KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu'nun tüm okul öğrencilerine hediye ettiği çanta ve kırtasiye yardımı geleneği bu yılda sürdü. Dün Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy'un da katılımıyla, okulda eğitim gören 895 öğrenciye çantaları verildi. Çantalarını alan öğrencilerin mutlulukları ise gözlerinden okunuyordu  ÇANTALARI TESLİM ETTİLER  İlçemizin en yeni ve en modern eğitim kurumlarından birisi olan, KSO Dumlupınar Ortaokulu öğrencileri, diğer arkadaşlarına nazaran oldukça şanslılar. Çünkü okulu yaptıran, KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, içinde pek çok kırtasiye malzemesi bulunan toplam 895 çantayı, okulda eğitim gören tüm öğrencilere dağıttı. Çanta  dağıtım törenine, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, İl Milli Eğitim Müdürü Rasim Çelik, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Naim Yüksel, İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Burçak Kırca, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Sabri Medişoğlu, KSO Dumlupınar Ortaokulu Müdürü Orhan Temiz ile okul idarecileri katıldı.   MİNİKLERLE OYNADILAR Vali Aksoy ve KSO Başkanı Zeytinoğlu, en çok zamanlarını okulun anaokulu öğrencileri yanında geçirdiler. Bir süre minik öğrencilerle sohbet eden Vali Aksoy ve KSO Başkanı Zeytinoğlu,hamurişi el becerelerini miniklerden  HEDİYELERİ PROTOKOL DAĞITTI   Kırtasiye dağıtımında, Vali Aksoy, KSO Başkanı Zeytinoğlu, Kaymakam Altıntaş, Belediye Başkanı Ellibeş, İl Milli Eğitim Müdürü Çelik ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Gülsuyu, sınıfları dolaşarak öğrencilere çantalarını hediye ettiler. Vali Aksoy, KSO Başkanı Zeytinoğlu'na bu anlamlı jestinden dolayı teşekkür ederek, diğer işadamlarının kendisini örnek almalarını istediler. Kırtasiye ve çantalarını alan öğrencilerde, KSO Başkanı Zeytinoğlu'na borçlarını, derslere çok çalışarak ödeyeceklerini söylediler. Çanta dağıtımın ardından, öğretmenler odasında, müdürü ve öğretmenler ile kısa bir değerlendirme toplantısı yapan Vali Aksoy, daha sonra okul çıkışında öğrencilerle fotoğraf çektirdikten sonra, ilçemizden oldukça mutlu bir şekilde ayrıldı. 
KSO, Kocaeli Sanayi Odası Gölcük Dumlupınar Ortaokulu öğrencilerine her yıl olduğu gibi bu yılda kırtasiye yardımında bulundu. Öğrencilere çantalarını Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy verdi. Vali Aksoy “tüm öğrencilerimize yeni eğitim öğretim yılında başarılar diliyorum” dedi.

Kocaeli Sanayi Odası Dumlupınar Ortaokul'nda her yıl geleneksel hale dönüşenTOBB katkısıyla  Çanta ve Kırtasiyenin  toplam 895 öğrenciye dün dağıtımı  gerçekleştirildi.
Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Milli Eğitim Müdürü Rasim Çelik    , Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Gölcük İlçe, Milli Eğitim,Emniyet,Sağlık il Müdürlerinin katıldığı çanta ve  kırtasiye malzemeleri dağıtım töreninde öğrenciler Vali Aksoy ve KSO Başkanı Zeytinoğlu'na sevgi gösterisinde bulundular. Okul Müdürü Orhan Temiz ve okuldaki görevli öğretmenlerle kısa bir değerlendirme toplantısı yapıldı.


2013 yılında yıkılarak Kocaeli Sanayi Odası (KSO) tarafından yeniden inşaa edilen, ilçemizin en başarılı eğitim kurumlarından birisi olan, KSO Dumlupınar Ortaokulu'nda, KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu'nun tüm okul öğrencilerine hediye ettiği çanta ve kırtasiye yardımı geleneği bu yılda sürdü. Dün Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy'un da katılımıyla, okulda eğitim gören 895 öğrenciye çantaları verildi. Çantalarını alan öğrencilerin mutlulukları ise gözlerinden okunuyordu 

ÇANTALARI TESLİM ETTİLER 
İlçemizin en yeni ve en modern eğitim kurumlarından birisi olan, KSO Dumlupınar Ortaokulu öğrencileri, diğer arkadaşlarına nazaran oldukça şanslılar. Çünkü okulu yaptıran, KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, içinde pek çok kırtasiye malzemesi bulunan toplam 895 çantayı, okulda eğitim gören tüm öğrencilere dağıttı. Çanta  dağıtım törenine, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, İl Milli Eğitim Müdürü Rasim Çelik, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Naim Yüksel, İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Burçak Kırca, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Sabri Medişoğlu, KSO Dumlupınar Ortaokulu Müdürü Orhan Temiz ile okul idarecileri katıldı.  

MİNİKLERLE OYNADILAR
Vali Aksoy ve KSO Başkanı Zeytinoğlu, en çok zamanlarını okulun anaokulu öğrencileri yanında geçirdiler. Bir süre minik öğrencilerle sohbet eden Vali Aksoy ve KSO Başkanı Zeytinoğlu,hamurişi el becerelerini miniklerden 

HEDİYELERİ PROTOKOL DAĞITTI  
Kırtasiye dağıtımında, Vali Aksoy, KSO Başkanı Zeytinoğlu, Kaymakam Altıntaş, Belediye Başkanı Ellibeş, İl Milli Eğitim Müdürü Çelik ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Gülsuyu, sınıfları dolaşarak öğrencilere çantalarını hediye ettiler. Vali Aksoy, KSO Başkanı Zeytinoğlu'na bu anlamlı jestinden dolayı teşekkür ederek, diğer işadamlarının kendisini örnek almalarını istediler. Kırtasiye ve çantalarını alan öğrencilerde, KSO Başkanı Zeytinoğlu'na borçlarını, derslere çok çalışarak ödeyeceklerini söylediler. Çanta dağıtımın ardından, öğretmenler odasında, müdürü ve öğretmenler ile kısa bir değerlendirme toplantısı yapan Vali Aksoy, daha sonra okul çıkışında öğrencilerle fotoğraf çektirdikten sonra, ilçemizden oldukça mutlu bir şekilde ayrıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.