VALİ AKSOY ENGELLİLERLE PASTA KESTİ

04.12.2017 - 16:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

VALİ AKSOY ENGELLİLERLE PASTA KESTİ

Kocaeli Sanayi Odası’nın sosyal sorumluluk projesi kapsamında olan Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi’nde 3 Aralık Engelliler Günü sebebiyle, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy engellilerle birlikte pasta kesti.

Kocaeli Sanayi Odası’nın sosyal sorumluluk projesi kapsamında olan Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi’nde 3 Aralık Engelliler Günü sebebiyle, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya hanım , Kocaeli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ve eşi Rüya hanım,  KSO Disiplin Kurulu Başkanı ve Bizimköy Yönetim Kurulu Başkan Vekili M.Şerif Kanık, İŞKUR Müdürü Ulvi Yılmaz, Türk Anneler Derneği Genel Başkanı Yurdagül Baysal, Türk Anneler Derneği İstanbul Şube Başkanı H.Leman Varnacı, Semra Şaman (Lions),Hülya Sarıkahya (Lions), Bekir Yümni, Ercüment Çiftçi (KOÜ)KSO Genel Sekreteri Memet Barış Turabı, KSO Hukuk Danışmanı Av.Oktay Köse, Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi Vakfı Genel Müdürü Hüsnü Bayraktar ve Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi’nde çalışanların katılımlarıyla “Engelliler Günü” kutlandı. 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle dün Bizimköy Engelliler Üretim Merkezinde olağan toplantısını gerçekleştiren  Bizimköy Vakfı Mütevelli Heyeti Öğle yemeğini Bizimköy çalışanları ile birlikte yediler.Daha sonra Sosyal Tesislerde Vali Aksoy, KSO Başkanı Zeytinoğlu,Bizimköy Mütevelli Heyeti üyeleri ve Bizimköy’ün Engelli çalışanları yaş pastayı birlikte keserek yediler. Etkinlikte konuşan Vali Aksoy, ”Bizimköy, engellilerin üretim sürecine katıldığı, Avrupa da dahi örneği olmayan ilk ve örnek bir projedir. Kendi ekonomik ihtiyaçlarını karşılar duruma gelen engellilerimiz, aynı zamanda ekonomiye de katkıda bulunmaktadırlar.” dedi.  
Kocaeli Sanayi Odası’nın sosyal sorumluluk projesi kapsamında olan Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi’nde 3 Aralık Engelliler Günü sebebiyle, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy engellilerle birlikte pasta kesti.

Kocaeli Sanayi Odası’nın sosyal sorumluluk projesi kapsamında olan Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi’nde 3 Aralık Engelliler Günü sebebiyle, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya hanım , Kocaeli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ve eşi Rüya hanım,  KSO Disiplin Kurulu Başkanı ve Bizimköy Yönetim Kurulu Başkan Vekili M.Şerif Kanık, İŞKUR Müdürü Ulvi Yılmaz, Türk Anneler Derneği Genel Başkanı Yurdagül Baysal, Türk Anneler Derneği İstanbul Şube Başkanı H.Leman Varnacı, Semra Şaman (Lions),Hülya Sarıkahya (Lions), Bekir Yümni, Ercüment Çiftçi (KOÜ)KSO Genel Sekreteri Memet Barış Turabı, KSO Hukuk Danışmanı Av.Oktay Köse, Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi Vakfı Genel Müdürü Hüsnü Bayraktar ve Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi’nde çalışanların katılımlarıyla “Engelliler Günü” kutlandı.

3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle dün Bizimköy Engelliler Üretim Merkezinde olağan toplantısını gerçekleştiren  Bizimköy Vakfı Mütevelli Heyeti Öğle yemeğini Bizimköy çalışanları ile birlikte yediler.Daha sonra Sosyal Tesislerde Vali Aksoy, KSO Başkanı Zeytinoğlu,Bizimköy Mütevelli Heyeti üyeleri ve Bizimköy’ün Engelli çalışanları yaş pastayı birlikte keserek yediler.

Etkinlikte konuşan Vali Aksoy, ”Bizimköy, engellilerin üretim sürecine katıldığı, Avrupa da dahi örneği olmayan ilk ve örnek bir projedir. Kendi ekonomik ihtiyaçlarını karşılar duruma gelen engellilerimiz, aynı zamanda ekonomiye de katkıda bulunmaktadırlar.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.