LASTİK İŞ
ismail

VALİ AKSOY ESNAFI DİNLEDİ

04.10.2019 - 10:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

VALİ AKSOY ESNAFI DİNLEDİ

Vali Hüseyin Aksoy, Aşure dağıtım etkinliğinin ardından İzmit İlçesi Fethiye ve İstiklal Caddesindeki esnaf ile bir araya gelerek, hayırlı işler diledi ve sohbet etti.

Ziyarette; İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir,  İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut,  İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği Başkanı Murat Öztürk ve siyasi parti temsilcilerinin eşlik ettiği  Vali Hüseyin Aksoy'a, çay ikramında bulunan vatandaşlar, ziyaretten duydukları memnuniyeti  belirttiler.   Esnaf ve vatandaşların  samimi ve yoğun ilgisiyle karşılaşan Vali Aksoy,  vatandaşlarımızın memnuniyetini daima ön planda tutulduğunu ve  kapısının her zaman vatandaşlara açık olduğunu belirtti.
Vali Hüseyin Aksoy, Aşure dağıtım etkinliğinin ardından İzmit İlçesi Fethiye ve İstiklal Caddesindeki esnaf ile bir araya gelerek, hayırlı işler diledi ve sohbet etti.

Ziyarette; İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir,  İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut,  İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği Başkanı Murat Öztürk ve siyasi parti temsilcilerinin eşlik ettiği  Vali Hüseyin Aksoy'a, çay ikramında bulunan vatandaşlar, ziyaretten duydukları memnuniyeti  belirttiler.

 

Esnaf ve vatandaşların  samimi ve yoğun ilgisiyle karşılaşan Vali Aksoy,  vatandaşlarımızın memnuniyetini daima ön planda tutulduğunu ve  kapısının her zaman vatandaşlara açık olduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.