LASTİK İŞ

VALİ AKSOY ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Gündem 12.12.2017 - 17:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

VALİ AKSOY ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, sabah saatlerinde İzmit Sanayi Sitesi Kooperatifine ziyarette bulundu. Ziyarette İzmit Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Muzaffer Gürfidan ve yönetimi Vali Aksoy’u kapıda karşıladı

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, sabah saatlerinde İzmit Sanayi Sitesi Kooperatifine ziyarette bulundu. Ziyarette İzmit Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Muzaffer Gürfidan ve yönetimi Vali Aksoy’u kapıda karşıladı.  SORUNLARI DİNLEDİ Ziyaretten dolayı mutlu olduğunu belirten Gürfidan, Vali Aksoy’a teşekkürlerini iletti. Vali Aksoy ve kooperatif yönetimi İzmit Sanayi Sitesinde bulunan Boşnak Börekçisinde birlikte kahvaltı yaptı.  ESNAF MUTLU OLDU Sohbet havasında geçen kahvaltının ardından Vali Aksoy ve kooperatif yönetimi birlikte esnafları ziyaret etti. Vali Akoy’u karşılarında gören esnaflar ziyaretten dolayı onur duyduklarını ve mutlu olduklarını dile getirdi. Vali Aksoy, tamirhanelere girerek esnafların yaptıkları işleri ve tezgahlarını yakından inceledi. Esnaf ziyaretinin ardından kooperatif başkanı Gürfidan, Vali Aksoy’u kooperatif binasında ağırladı. Burada da bir süre sanayi esnafları ile sohbet eden Aksoy ve beraberindekiler günün anısına poz verdi.
Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, sabah saatlerinde İzmit Sanayi Sitesi Kooperatifine ziyarette bulundu. Ziyarette İzmit Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Muzaffer Gürfidan ve yönetimi Vali Aksoy’u kapıda karşıladı

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, sabah saatlerinde İzmit Sanayi Sitesi Kooperatifine ziyarette bulundu. Ziyarette İzmit Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Muzaffer Gürfidan ve yönetimi Vali Aksoy’u kapıda karşıladı. 

SORUNLARI DİNLEDİ
Ziyaretten dolayı mutlu olduğunu belirten Gürfidan, Vali Aksoy’a teşekkürlerini iletti. Vali Aksoy ve kooperatif yönetimi İzmit Sanayi Sitesinde bulunan Boşnak Börekçisinde birlikte kahvaltı yaptı. 

ESNAF MUTLU OLDU
Sohbet havasında geçen kahvaltının ardından Vali Aksoy ve kooperatif yönetimi birlikte esnafları ziyaret etti. Vali Akoy’u karşılarında gören esnaflar ziyaretten dolayı onur duyduklarını ve mutlu olduklarını dile getirdi. Vali Aksoy, tamirhanelere girerek esnafların yaptıkları işleri ve tezgahlarını yakından inceledi. Esnaf ziyaretinin ardından kooperatif başkanı Gürfidan, Vali Aksoy’u kooperatif binasında ağırladı. Burada da bir süre sanayi esnafları ile sohbet eden Aksoy ve beraberindekiler günün anısına poz verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.