LASTİK İŞ
ismail

VALİ AKSOY GAZİ VE ŞEHİT YAKINLARI İLE BULUŞTU

Gündem 19.09.2018 - 14:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

VALİ AKSOY GAZİ VE ŞEHİT YAKINLARI İLE BULUŞTU

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla gazi, gazi yakınları ve şehit aileleriyle bir araya gelen Vali Hüseyin Aksoy, “Bugün bu ülkede bu bayrak altında özgürce yaşıyorsak bunu şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Onlar sayesinde özgürce yaşıyoruz” dedi.

Kocaeli Valiliği, 19 Eylül Gaziler Günü 97’nci yıldönümü dolayısıyla Antikkapı Restoran’da gazi, gazi yakınları ve şehit aileleriyle bir araya geldi. Yoğun katılımın olduğu programda gazi ve şehit ailelerinin bulunduğu her masaya Kocaeli protokolü oturarak gazi ve şehit aileleriyle yakından ilgilendiler. Programda gazi ve şehit ailelerinin sorunlarını bizlerin sorunudur diyen Vali Hüseyin Aksoy, “Bugün bu ülkede bu bayrak altında özgürce yaşıyorsak bunu şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Onlar sayesinde özgürce yaşıyoruz” dedi. YOĞUN KATILIM Programa Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra, Vali Yardımcısı Dursun Balaban, AKP Milletvekili İlyas Şeker, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü, İl Emniyet Müdürü Necati Deniz, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Zekeriya Özak, Deniz Hava Komutanı İl Jandarma Asayiş Komutanı Yarbay Murat Filiz, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, İl Müftüsü Yusuf Doğan, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Muharip Gaziler Dernek Başkanı Nurettin Recep Sağlık ve çok sayıda gazi, gazi yakınları ve şehit aileleri katıldı. ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜ GAZİLERE BORÇLUYUZ Programda açılış konuşmasını yapan Vali Hüseyin Aksoy, “Bugün bu ülkede bu bayrak altında özgürce yaşıyorsak bunu şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Onların verdiği kahramanca mücadele sayesinde bizler özgürce yaşıyoruz. Programa katılan herkese teşekkür ediyorum. Gazilerimize ve şehit ailelerimize her zaman sahip çıkıyoruz. Gazi ve şehit ailelerinin sorunlarını bizlerin sorunudur. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün gazilerimizi ve şehitlerimiz rahmetle anıyorum” dedi.
19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla gazi, gazi yakınları ve şehit aileleriyle bir araya gelen Vali Hüseyin Aksoy, “Bugün bu ülkede bu bayrak altında özgürce yaşıyorsak bunu şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Onlar sayesinde özgürce yaşıyoruz” dedi.

Kocaeli Valiliği, 19 Eylül Gaziler Günü 97’nci yıldönümü dolayısıyla Antikkapı Restoran’da gazi, gazi yakınları ve şehit aileleriyle bir araya geldi. Yoğun katılımın olduğu programda gazi ve şehit ailelerinin bulunduğu her masaya Kocaeli protokolü oturarak gazi ve şehit aileleriyle yakından ilgilendiler. Programda gazi ve şehit ailelerinin sorunlarını bizlerin sorunudur diyen Vali Hüseyin Aksoy, “Bugün bu ülkede bu bayrak altında özgürce yaşıyorsak bunu şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Onlar sayesinde özgürce yaşıyoruz” dedi.

YOĞUN KATILIM
Programa Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra, Vali Yardımcısı Dursun Balaban, AKP Milletvekili İlyas Şeker, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü, İl Emniyet Müdürü Necati Deniz, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Zekeriya Özak, Deniz Hava Komutanı İl Jandarma Asayiş Komutanı Yarbay Murat Filiz, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, İl Müftüsü Yusuf Doğan, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Muharip Gaziler Dernek Başkanı Nurettin Recep Sağlık ve çok sayıda gazi, gazi yakınları ve şehit aileleri katıldı.

ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜ GAZİLERE BORÇLUYUZ
Programda açılış konuşmasını yapan Vali Hüseyin Aksoy, “Bugün bu ülkede bu bayrak altında özgürce yaşıyorsak bunu şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Onların verdiği kahramanca mücadele sayesinde bizler özgürce yaşıyoruz. Programa katılan herkese teşekkür ediyorum. Gazilerimize ve şehit ailelerimize her zaman sahip çıkıyoruz. Gazi ve şehit ailelerinin sorunlarını bizlerin sorunudur. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün gazilerimizi ve şehitlerimiz rahmetle anıyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.